2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 21 پست
اره ولی میگم که یکی بود صبح زده بود غروب هاله انداخت رفت ازمایش باردار بود البته یروز از موعدش گذشته ...

خدا نكنه واي نه 😭 من پريود شدم بابا  بازم ميترسم 😂 ٨ پريود شدم  اما ترشح خيلي دارم همش ميترسم باردار باشم  اخه اصلا هم رابطه نداشتم كه بگم داشتم اما ماه قبل داشتم اما خوب جلو گيري كردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نكنه واي نه 😭 من پريود شدم بابا  بازم ميترسم 😂 ٨ پريود شدم  اما ترشح خيلي دارم ...

نمیشی دیگه نداشتی با هوا نی که خخخخ

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
بابا زودتر از موعدم پريوذ شدم بايد١٢ميشدم ٨ شدم اما مثل هميشه ٣.٤ روزم بودم 

چیزی نی میخوای یه بیبی دیگه بزن راحت شه خیالت 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕