2777
2789
عنوان

اتمام حجت با همسرم و قطع رابطه

589 بازدید | 15 پست

بچه ها پیرو دوتا تاپیک قبلیم ...وقتی دو روز گذشت و مادرشوهرم ج نداد...منم به شوهرم گفتم همه چی‌‌ رو.

گفتم طبق این سیزده روز و این موضوع پیام...

دیگه نه من میرم نه زنگ‌میزنم دیگه واسه من تموم شد...خودتم خودت میدونی اگه خوب و بد اگه بی احترامی و احترام واست مهم نیس برو ....ولی دیگه از من توقع نداشته باش همین ادم باشم برات...

😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چی گفت قبول کرد

گفت تو اصلا چرا وقتی ده روزه مشکل داریم و زنگ‌نزدن بهش پیام دادی تبریک تتو ابروهاشو گفتی.

گفتم خوب توی گروه پیش همه فامیلاتون من گفتم زشت نباشه احترام گذاشتم...به خاطر تو...

ولی اون جواب منو نداد...گفت دیگه دوس ندارم در مورد این موضوع صحبت کنی تموم شد و رفت

😊😊

رفتار شما واسه من عجیب بود. امیدوارم از حرفم ناراحت نشید. ولی نه اینکه مادرشوهر شما با کی رفت و آمد داره ارتباطی به شما داره و نه اینکه رفته به خودش رسیده و ابرو تتو کرده. داستانتون جوریه که معمولا برعکسش اتفاق میفته یعنی مادرشوهر در روابط و زندگی عروس دخالت میکنه. از این جهت عجیب بود برام.

اینکه به خاطر پارک رفتن مادرشوهر با کسی که شما باهاش مشکل دارین، اینجوری قطع ارتباط کنین منطقی نیست به نظرم.

رفتار شما واسه من عجیب بود. امیدوارم از حرفم ناراحت نشید. ولی نه اینکه مادرشوهر شما با کی رفت و آمد ...

عزبزم تو اون تاپیک توضیح دادم...مادرشوهرم همه اسرار زندگیمو میبرد میذاشت کف دستش...میشستن کلی بد من رو میگفتن..بعد مادرشوهرم همش میگفت من قطع رابطه ام و ....

دو رویی میکرد...

از طرفی هم مادرشوهر من ادمی بود که روزی چند بار زنگ‌میزد که دلشوره دارم کجایین...و طبق این ده دوز اصلا ی بازم ز نزد...پس چطور دیگه دلشوره نداشت..حتی میدونست ما تصادف سختی کردیم این مدت به خاطر مادرشوهرم.

سر اینا ناراحت شدم.

با این حال من پیام دادم.اون توی جمع منو ضایع کرد.

😊😊
رفتار شما واسه من عجیب بود. امیدوارم از حرفم ناراحت نشید. ولی نه اینکه مادرشوهر شما با کی رفت و آمد ...

میدونی چیه بارها سر این دوستی تو زندگی‌ما و روابطمون اختلاف ایجاد شد...حرفای زیادی اتفاق افتاد..نزدیک دوساله که هی میگه من دیگه باهاش صحبت نمیکنم و ....

😊😊

یه چی بگم 

مگه کسی با کسی قهره نباید بره به خودش برسه 

مگه دور از جون کسی مرده 

در مورد قسمت اول دوستی با اون خانوم به شما حق میدم 

ولی این تتو و ایناش هیچ مشکلی نداشت و فقط تو حرص خوردی وگرنه هیچ کار بدی نکرده قهر بوده باهاتون لازم نیست عزاداری کنه که اونم آدمه دل داره 

یه چی بگم  مگه کسی با کسی قهره نباید بره به خودش برسه  مگه دور از جون کسی مرده  در ...

اخه میدونی چرا برام شوک داشت...مادرشوهر من اگه دو روز زنگ‌نمیزدی یا نمیرفتی زنگ میزد گریهههه زاری..فشارم بالاس...و این داستانا...

ولی همششش نقش بازی کردنه.

اصلا بود و نبوده پسرش واسش مهم نیس..

این قهر ده روزه اولین بار و عجیب بود ولی واسش مهم نبوده و ارزشی نداشته پسرش.

این واسم عجیب بود.

😊😊
اخه میدونی چرا برام شوک داشت...مادرشوهر من اگه دو روز زنگ‌نمیزدی یا نمیرفتی زنگ میزد گریهههه زاری..ف ...

مگه میشه کسی بود و نبود پسرش براش مهم نباشه 

ببین تو ازش ناراحتی حقم داری 

ولی ما خانوما وقتی ناراحتیم بقیه مسایل و قاطی میکنیم 

در ضمن اینکه غصه دارم باشه و تتو کنه منافاتی باهم نداره 

ببین مادر شوهرت بد ترین مادرشوهر دنیا باشه 

اینکه تو میخوای ثابت کنی پسرش براش بی ارزشه خیلی بده 

این ترفند خیلی از عروسا تو دعواهاست و بسیار ظالمانه است 

تو دعوای خودت و بکن چرا میخوای ثابت کنی اون پسرش و دوست نداره و براش بی ارزشه؟؟

مگه میشه کسی بود و نبود پسرش براش مهم نباشه  ببین تو ازش ناراحتی حقم داری  ولی ما خانوما ...

اخه الان خاله های شوهرم روی ما حمله کردن و میگن خواهرمون رو ناراحت کردین.خواهرمون افسرده شده غمگین شده..ی چشمش خونه ی چشمش اشک...

فشارش بالاس..بیمارستانی شده.

خوب شما باشی چ حالی میشی...

😊😊
ببین مادر شوهرت بد ترین مادرشوهر دنیا باشه  اینکه تو میخوای ثابت کنی پسرش براش بی ارزشه خیلی ب ...

دیشب به شوهرم گفتم..گفتم من نمیرم نمیام.توام خودت بدون...

بارهااااا بهشون بیش از حد احترام گذاشتم ولی مادرشوهرم خواهرشوهرم خاله ها دختر خاله همهههه ی گروه و تیم هستن...دست به یکی میکنن و واویلااااا...حق نداری بگی بابا زندگیمه.تا ی چیزی هم بگی همه با هم روت هجوم میارن..نمیگن شاید درست باشه حرف طرف...

😊😊
دیشب به شوهرم گفتم..گفتم من نمیرم نمیام.توام خودت بدون... بارهااااا بهشون بیش از حد احترام گذاشتم و ...

خب نا محسوس قطع رابطه کن چرا اعلام میکنی به شوهرت 

رفت و آمدت و قطع کن 

اونم خودش میدونه بره یا نه 

تو ذهنش و سم پاشی نکن