2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین؟؟

376 بازدید | 47 پست

ناهارچی دارین😋😋 ..اگه میتونید عکسشم بفرستین😘😘😘

پایه این عکسای دیشب که خانواده نامزد خواهرمو مامانم دعوت کرده رو بفرستم؟؟؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ندارم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شام میریم بیرون پس ناهار نمیخوریم که چاق نشیم😊

نوشجوون

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
ناهار املت  شام فسنجون

به جای منم فسنجون خیلی بخور. ملس درست میکنی دیگه😋😋😋

فعلا قصد خاصی ندارم ،ان شا الله جشن یخچال میگیریم😂اگه همسر موافق باشه شما عکس خشمزه ها رو بفرست

😂😂😂 الان