2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایین😭😭😭😭

631 بازدید | 40 پست

بچه هامن یه کاربر دیگم بخاطر اشنا با این یکی درد و دل میکنم. 

خیلی حالم بده خیلیییی

دلم میخواد بمیرم

تو زندگی هیچ مشکلی نداریم عالی همه چی ولی شوهرم دروغگوئه بیشتر از دروغگویی پنهان کاره. 

نمیدونم چزا واقعا چرا اینطوریه بخدا خیلی شرایط خوبه ولی پنهان کاره. 

نه چیزای بزرگا مثلا مادرشوهرم برام یه چیزی خزید ک بیشتر جنبه توهین داشت برامن بعد من پس فرستادم چون واقعا زشت بود کارش بعد گفتم ناراحت نشدگفت نه ولی بعدها مادرشوهرم گفت من خیلی دلم شکست. 

انگار ضعف شخصیتی چون مادرشم اینطوریه

الان رفت سرکار من شنیدم رفت طبقه بالا پیش مادرش بعد رفت مادرشم چند دقیقه بعدش رفت. من فهمیدم باهم رفتن ولی گفتم قرار نبود جایی برن زنگ زدم گفتم عه ظرف مامانتو نبردی چرا گفت یادم رفت گفتم کجایی گفت خیابون بالاییگفتم 20 دقیقست رفتیک گفت ترافیک بود اخه خیلییییی بعد گفتم باش من میرم پیش مامان ظرفشو بدم قطع کردم زنگ زد گفت میخدای بری پیش مامان؟ گفتم ارهگفت عه با منه دارم میبرمش جایی سر راهم قطع کردم پیام دادم دروغگوی بی وجدان بیزارم ازت... 

نگیدشلوغش کردی چون زیاد دروغ میگه و قول داده بود نگه.... 

بعد اومد خونه گفت خیلی بی انصافی چ دروغی من رفتم مامانم گفت منم ببر برگشتم ببرمش منم هیچی نگفتم یکم هی حرف زد و توجیح بیخود کرد رفت.... 

بچه ها چرا باید بمن دروغ بگه من با مادرش رودروایسی دارم و الانم مطمئنم مامانش گفت چرا نگفتی بگو که دوباره زنگ زد گفت مامان با منه. 

خیلی حالم بده بچه ها دروغ حس بدیه خیلییی حس ناامنیه..... 

شما الان جای من بودید چیکار میکردید. 

الان هرچی زنگ زد و تومد خونه جواب ندادم. 

ببخشید دیر جواب میدم دخترم بغلمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا نمیخوای با مادرش باشه؟ کلا حس میکنم مجبور شده پنهان کنه.عزیزم تو مجبورش نکردی احتمالا؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خب چرا نمیخوای با مادرش باشه؟ کلا حس میکنم مجبور شده پنهان کنه.عزیزم تو مجبورش نکردی احتمالا؟

نه بخدا من باهاشون رابطم کمه ولی بخدا خودم مدام میفرستمش بهشون سر بزنه خودم میگم براش خرید کن زنگ بزن حالشو بپرس بخدا قسم

اصلا شلوغ نکردی من بود ک با خاک یکسانش میکردم غلط میکنه دروغ میگه والا توام ی دروغی بود بعد کاری کن بفهمه دروغ گفتی چندبار این کار رو کن ک بفهمه دروغ گفتی ببین عکسالعملش چیه بعد ک گفت بگو تو یادم دادی ازت مخفی کاری کنم

نه بخدا من باهاشون رابطم کمه ولی بخدا خودم مدام میفرستمش بهشون سر بزنه خودم میگم براش خرید کن زنگ بز ...

عزیزم حالا خودتو ناراحت نکن فدات بشم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اصلا شلوغ نکردی من بود ک با خاک یکسانش میکردم غلط میکنه دروغ میگه والا توام ی دروغی بود بعد کاری کن ...

بخدا انقدر من باهاش صادقم من تا تلفنامم بهش میگم... 

خودشم اینطوری دوست داره ولی خودش😭😭😭😭

میتونی گاهی مقابله به مثل کنی تا  چه حسی به آدم دست میده ولی به خاطر دخترتم که شده سعی کن آرامش خودت و خونه رو حفظ کمی و جو و متشنج نکنی

به خدا خیلی از مردا اهل لاف زدن و چاخان کردن و خالی بندی و دروغ اند خیلیییییییییا.فقط شوهر تو نیست که اینجوریه عزیزم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
قشنگ میفهممت...دقیقا عین شوهر من....تو خونشه...سر کوچکترین چیزا دروغ میگه...و پنهانکاری هم بزرگترین ...

چند ساله ازدواج کردی؟ چطوری کنار میای؟ منواقعا قلبم درد میکنه ازین رفتار😭😭😭

میتونی گاهی مقابله به مثل کنی تا  چه حسی به آدم دست میده ولی به خاطر دخترتم که شده سعی کن آرامش ...

بخدا همیشه همینه😭خودم جمع میکنم ماجرا رو غرمو میزنم ولی روش واینمیستم رد میشم.... 

ولی حالم بده

فک میکنه اینجور دیگه نیاز ب سین جین شدن نداره . بطور کلی مشخصه که از سین جین شدن و جواب دادن و توضیح دادن خوشش نمیاد برا همی با یک کلام خودشو خلاص میکنه .مدلشه کاری نمتونی بکنی .

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!