الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اگر از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم بهتره به جای تأسف خوردن برای اون به فکر ارتقای لنز های خودمون باشیم .......................... آدمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو اذیت میکنن، پس دوست عزیزی که ریپلای میکنی یا زیر تاپیک کسی پست میذاری و با لحن بد و گاها بی احترامی مخالفتتو باهاش اعلام میکنی، از خدا میخوام مشکلاتتو هرچه زودتر حل کنه، چون اینقدر کمبودها و مشکلات بهت غلبه کردن که سعی داری با خُرد کردن بقیه، به یه حس رضایت برسی.
برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم که از آب میترسید ...! دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!