2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه حس بدی نسبت بهش دارن هیچکی نگفت چقد قشنگه

والا از نظرمن که یع چیز زینتی وتزئینی بوده که حالا رنگ ورو رفته شده ،شاید اولش مثلا طلایی بوده اون چشم هم خوش رنگتر بوده و برای پرهیزاز نظر بد وچشم بد ،یجایی آویز بوده ،به همین سادگی😊

[QUOTE=124111773]تازه عروسی کردی اونوخ پنج ساله داری اونجا زندگی میکنی؟ تازه تو شومینه دنبال کدوم کلید میگشتی؟ به نظر ...[/QUOT۵

عزیرم بیکار نیستم بیام اینجا سرکارتون بزارم ۵ ساله خونه مال خودمونه دست مستاجر نبود یعنی

تو نت زدم گفت چشم شیطانه

خدا لعنتشون کنه مواظب باش حتما یکی میخاد زندگیتون رو با دعا خراب کنه

منم نامزدم بودم با دعا میخاستن جدامون کنن من اعتقادی ندارم

ولی برام این اتفاق داشت میافتاد

که همسرم دعا از یه سیدی خرید خوب شدم

الهم صلی علی محمد وال محمد
[QUOTE=124111773]تازه عروسی کردی اونوخ پنج ساله داری اونجا زندگی میکنی؟ تازه تو شومینه دنبال کدوم کل ...

اخه با توجه به تایپیکات گفتم 

مَن خودمَ تَک نَفَره هَف هَش نَفَرَم😹❄🎈💅💋😝👩

خب الان چیه مگه این؟؟چشم نظر ک اصن نیست چون چشم نظر اینجوری نیس حالا شاید این ی مدله دیگشه

بعدن چ ربطی ک آدم هر چی پیداکرد توخونه بگه حتمن طلسمه گیرمم ک دلت چرک شده باشه بندازش تو آب روون اگه نیس بنداز تو یه کاسه آب  یه ۴قل بخون بریز دور 

تازه تونت سرچ کن همون چشم زخم هم ک توخونه هست نماده شیطانه من چند سال پیش خودم خوندم تونت ک اونم چشم شیطانه ومردم ندونسته میذارن تو خونه ب عنوان چشم نظر در صورتی ک وجود اون توخونه باعث جذب نیروهای منفی میشه 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

اونایی که گفتن تو شومینه دنبال کلید بودی باید بگم بله هر وقت خواهر زادم میاد خونمون همه چی و پرت میکنه اینور اونور ماهم شومینه رو اصلا روشن نمیکنیم گفتم شاید کلید و انداخته باشه اون تو چون قبلا اسبابازی مینداخت که یهو چشمم خورد با این 

اخه میگی پنج ساله عروسی کردم .ولی ۲۲مرداد عروسیت بوده . با اونش کارندارم گلم .

به خدا ۵ ساله خونه خریدم‌ من مرداد امسال عروسی کردم آخه چه ربطی بهم داره میگم ۵ سال پیش این خونه رو خریدم دست مستاجر نبوده خالی بوده 

شاید تزئینی شومینه بوده انداختنش اونجا

خودمم اول همین فکر و کردم گفتم شاید آویز لباس بوده ولی یهو یادم اومد جهاز آوردنی ما کل شومینه رو ریختیم بیرون و تمیز کردیم و اینکه اون چشم واقعا حس بدی بهم داد