2777
2789
عنوان

خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 65 پست
نامه نميخواد كه خصوصيا سز ميكنن  من بيمارستان خصوصي ميرم زايمان اصلا هم نامه اينا نميخواد

من بیمه تکمیلی ام عزیزم میخوام از بیمه استفاده کنم ازاد ۶ تومن هزینه شه تینجوری نهایت ۱تومن هزینه میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل همیشه  فقط همش هوس دارم بیچاره شوهرم میگه یکی یکی بگو بتونم بخرم ی مدل ترشیم دوستم درست می ...

نه من اصلا هوس چیزی رو نکردم حالت تهوع هم ندارم البته میگن از الان زوده ،ولی خدا کنه تا اخر اینطوری باشم

من بیمه تکمیلی ام عزیزم میخوام از بیمه استفاده کنم ازاد ۶ تومن هزینه شه تینجوری نهایت ۱تومن هزینه می ...

اها باش

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

به سلامتی  اره ادم حوصلش سر میره😭

بعد همچین حوصلتون سر جاش بیاد

من هنوز بعد یسال ی خابی راحت نداشتم یا یه دقیقه با آرامش تو  خونه که همش دنبالشم از در و دیوار بالا نره همجا بهم میریزه مهمونی هم بدتر

کلا نابود میشه آدم پس یکم ریکلس کنید که تا چند سال ازین خبرا نیس

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
از کی نامه بگیری از زنانت یا روانپزشک؟

روانپزشک ..دکترم ک میگه نمیشع الان نامه بدم چون اونجا دکتر معتمد بیمه داره .قبول نمیکنن..ولی صبر کن روز خودت برسه میام بیمازستان یه چیزی مینویسم سزارینت میکنم ...میگم اینجوری خب فایده نداره درد بکشم ...واسه همین پیگیر نامه م

تو ماه هفتم اردیبهشتیه نی نیم سر کار میرم یه بچه سه ساله هم دارم میخوام انشالله تا نیمه دفاع کنم پایان نامه داغونم استادم دیروز زنگ زد پایان نامهت افتضاحه بیا بگیر درست کن حتی شده مرخصی بگیر سرکار نرو. خونه تکونی ام نکردم کلا پادر هوام

سلام من تازه فهمیدم باردارم پنج هفتمه،مهر ماه زایمان میکنم

خوبه ادم بچه اش مهری باسه،من ده هفته ام تاریخ زایمانم میافته اخرای شهریور،دوست دارم مهر بدنیا بیاد.راهی هست مهر بدنیا بیاد؟؟؟

بعد همچین حوصلتپن سر جاش بیاد من هنوز بعد یسال ی های راحت نداشتم یا یه دقیقه با آرامشتو خونه که همش ...

وای الهی 🤲

اونجور جلو چشممه

اللن همش استرس تکوناشا دارم😭

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝
نه من اصلا هوس چیزی رو نکردم حالت تهوع هم ندارم البته میگن از الان زوده ،ولی خدا کنه تا اخر اینطوری ...

من خیلی شکموام اونروز دوست گفت پارچه لیمویی رنگ من داشتم میمردم ازبس هوس لیمو کردم زنگ زدم شوهر سریع خودمو رسوندم خونه لیموترش خوردم 

حتما کیفیت موادغذاییتو تغییر بده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.