2777
2789

شوهرم یه مدته دیگه زیادی تو کاره میدونم دم عیده سرش شلوغه از طرفی چون منم میگم خونمون عوض کنیم برا اون تلاش میکنه اما احساس میکنم داره منو فراموش میکنه صبح تا ظهر سرکار هس و بورس ظهرا میاد رو مبل وله بعدش سریع ناهار از بعدشم یا مطالب بورسی میخونه یا مشتری زنگ میزنه یا میگه زودتر برم سرکار یا با گوشی بازی میکنه دوباره عصر سرکاره شب که بیاد همین برنامه هست برام وقت نمیذاره بهشم میگم میگه سرم شلوغه شبا هم از خستگی چشاش قرمزه زود میخوابه الان یه هفتس حتی رابطه هم نداشتیم چیکار کنم خسته شدم مطمئنم پای کسی هم وسط نیس دیگه میخوام امروز تهدیدش کنم که میرم اگه اینجوری باشه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آویزون بازی درنیاردیگه خواهرم... شوهرمنم کتابفروشه. شهریورتاآبان وقت سرخاروندن نداره... منم برای خودم برنامه های دیگه میریزم... همش که نباید درک... ن شوهره باشیم که

به جای تهدید بهش بگو عزیزم خونه بهتر ارزش نداره که از هم دور بشیم و تو اینقدر خسته بیای خونه کارت رو سبک تر کن

توقعاتت رو بیار پایین عزیزم

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
خوب باهاش حرف بزن 

چه جوری بگم بفهمه 

بارها بارها وقتی دعوامون شده میگم بابا من فقط محبت میخوام و تمام همین دوباره چند روز خوبه یادش میره قبلی عروسی اینجوری نبود عروسی کردیم بدتر شده 😶

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨