2777
2789

سلام من پسرم 3سال ونیمشه

خودم توبارداری افسردگی واسترس شدیدداشتم پسرم که دنیااومدخیلیییی آروم بود تا1سال ونیمگی بعدکم کم شیطون شدولی بازم عادی بود واقتضای سنش،ولی من چون افسرده بودم تحملش سخت بودبرام،ماهم مشکلاتی باپدرش پیش اومدبرامون وتنش توخونه بودمدتی وروپسرم تاثیرگذاشت وعصبی شد،پسرمو3سالگی دکتربردم بادستگاه ازش تست تمرکزوتوجه گرفت وبعدکلی سوال گفتن پسرم اظطراب داره ،واینم بگم پسرم خیلی باهوشه،دکترم گفت که 3سال هوشش بیشترازخودشه

بهش ریسپریدون دادبرای اظطرابش باجلسه های بازی درمانی خیلی ترسوشده بود وگوشه گیر وبیشتروقتاخواب بودوقتی قرصومیخورد ،البته آرومم شده بود،

ولی وقتی عوارضشودیدم قطع کردم قرصو،

الان پسرم بازشیطون شده ،خیلی مغروره،وقتی باباش ازسرکارمیاد میپره روکولش یاوسایلوپرت میکنه یاخیلی ورجه وورجه میکنه .پیش خودم اینطورنیست،بنظرتون میخوتدجلب توجه کنه?

واینکه یمدت بچه کوچیک ترازخودشومیزد،حرف شنویش بدنیست ولی میریم مهمونی یاکسی میادخیلی شیطون میشه

اقتضای سنشه?کاربدی کردم داروشوقطع کردم?کلا سردرگمم کمکم کنید، ببخشیدزیاد شد،اینکه خیلی روپسرم حساسم ودوس دارم همه بگن آرومه وبه همین دلیل جایی نمیرم زیاد

لطفاااااا بخونیدوجواب بدید

وقتی بعضی روزاخبلی شیطون میشه من خیلیی ناامیدمیشم وافسرده 

تحمل ندارم پدرشم چیزی بهش بگه 

البته خودم دادمیزنم بیشتروقتاسرش وبعدعذاب وجدان میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بنظرم اشتباه کردی بردیش دکتر.... بذارین بچه ها روال طبیعی زندگیشونو داشته باشن

یه برادرزاده دارم.... زلزله.... ولی بذارین بچگی کنن 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دارو رو نبايد سرخود قطع ميكردي

با تعريفايي كه كردي پسرت كاملا نرماله

اون بچه اي كه همه بگن به به چه آرومه، بچه مريضيه

بچه بايد مناسب با سنش اذيت و بازي كنه 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

به نظر من طبیعیه ، خدارو شکر سالمه ، بچه های باهوش شیطون ترن ، بهتره براش برنامه داشته باشین انرژیش تخلیه بشه مثله پارک یااستخر، کلاس ژیمناستیک

ولی توقع آروم بودم از بچه درست نیست 

همین تاپیک بغل داشتم از خرابکاریهای پسرم می گفتم طبیعیه بابا بچست دیگه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ب نظرم دكتر لازم نبوده... ولي توي تلويزيون يه دكتر ميگفت بچه هاي پيش فعال(پسر شما نه) حتما بايد دارو ...

دکترتست گرفت چندین مورد گفت بیش فعال نیست اصلافقط اظطراب داره که اونم ازخودتون بوده

شمابچتون چندسالشه? چه کارایی میکنه?

دو سال و نیم.ساعت ایستاده داشتم تو خونه هلش داد افتاد نابود شد گوشی که تازه خریده بودم انداخت تو وان حمام آیینه دراور رو انداخت شکست.با بیفتک زد رو شیشه میز تلوزیون اوووووووووو

بخوام بگم تا فردا باید بگم البته پسر من سایلنته و خرابکاره

یعنی ده دقه صداش نیاد چار ستون بدنم میلرزه😂😂😂😂

بی خیال بابا بچست دیگه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دکترتست گرفت چندین مورد گفت بیش فعال نیست اصلافقط اظطراب داره که اونم ازخودتون بوده

پس خودتا درست كن و بيشتر تحمل كن و سعي كن توي طول روز خيلي باهاش بازي كني شعر بپر بپر و اينا...تا باباش بياد تخليه شده باشه و به باباش بگو باهاش كشتي بگيره تا باهاش جور بشه و كمتر اذيت كنه