2777
2789
عنوان

بی مزه ترین متلکی که تا حالا بهتون گفتن چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4565 بازدید | 215 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق در یک نگاه. 😂😍

منم يه بار رفتم يه جشنواره هنري

عكاس مراسم افتاده بود دنبالم هي لبخند ژكوند ميزد منم مثل مونگولا ميخنديدم فكر ميكردم داره عكس ميگيره و اينا

تا اينكه اخر مراسم وقتي شمارشو داد بهم با واقعيت روبرو شدم و گرخيدم😂😂

ديش ديري ديرين ماشالله
ی بار من مانتو آبی کاربنی تنم بود توو خیابون بودم ی پسره ام کت آبی کاربنی تنش بود اقا هرجا میرفتم می ...

عاشق استدلالش شدم چون ستیم بیا باهم باشیم😄

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

یه عروسی دعوت بودیم منم ازون ادمام ک باهمه زود دوست میشم نشسته بودم کنار یکی از دخترای فامیل و هی اونا از زنای فامیل میگفتن و میخندیدن  منم غریب بودم یهو گفتم اینارو بیخیال این پسره رووو اوووف جووون چه جیگریه همشون زدن زیر خنده  یکیشون زد به پام گفت داداشمه ینی تا اخر مجلس هیچی نگفتم الانم خواهر شوهرمه

من 7   تو چی؟

من ۷ صبح واخرین بار ۸ سال پیش موقع پیش دانشگاهی دیدم..تاالان ۷ صب و ندیدم..😕۹ صبحم همینطور😒😕همینطور ۱۰ و ۱۱...اصن پتوی لعنتیم نمیزاره بیدارشم😭😭

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش
ناراحت نیستی؟

من چشام به بابام رفته...خوب هرکی نظری داره ولی من اصلا چشامو دوس ندارم..همیشه دنباال راهی بودم که چشامو بزرگ کنم..البته بازم خداروشکر...امیدوارم بعدها بچم چشاش به من نره..به شوهرم بره😁

چن سال پیش تازع گوشی لمسی دراومده بود ماداشتیم ازمدرسه میومدیم یه دختری گوشی لمسی داشت دستش از قصد هی دسش میبورد بالا لمس میکرد صفحه گوشیشو یه جور انگار پز میداد یدفه یه موتوری رد شد گف باباخودتا نکش فهمیدیم لمسیه😂😂😂😂😂

یه عروسی دعوت بودیم منم ازون ادمام ک باهمه زود دوست میشم نشسته بودم کنار یکی از دخترای فامیل و هی او ...

ای جونم😂😂😂

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
یبار رفتم کتابفروشی کتاب بخرم, فروشندش تو چشای من زل میزد عینهو فیلم هندیا گفت عاشق چشات شدم دیونم ک ...

من خودم ایرانیم هفت جد و ابادم ی مرتیکه ی بیشعور ک فکنم از قبل میشناخت گفت افغانیم انقد خشگل 😂؟احمق نمیدونم رو چ حساب این حرفو زد