2777
2789
عنوان

بی مزه ترین متلکی که تا حالا بهتون گفتن چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4566 بازدید | 215 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار من مانتو آبی کاربنی تنم بود توو خیابون بودم ی پسره ام کت آبی کاربنی تنش بود اقا هرجا میرفتم میومد دنبالم میگفتم ما ستیم بیا باهم باشیم🤣🤣🤣 حداقل۲ ساعت دم من بود همشم میگفت ما ستیم بیا باهم باشیم😭😭😭😭منم زدم ب سیم اخر داد زدم گفتم برو وگرنه بخدا مانتومو درمیارم پرت میدم 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..

خییلی زیاده.یه بار چادر سرم بود برگشت گفت هرچی ادم عشقیه زیر چادر مشکیه.

به چشام زیاد گیر میدن.چشاش و...

یه بار باشوهرم بیرون بودیم گفتش حالا ذوق نکن.گفتم چیشد مگه.گفت دختره گفت چه چشایی داری من نشنیدم اون شنید پرو.

کلمه ی خوشگل که معمولا از کنار هرمردی رد بشی زیر لب میگه طوریکه فقط خودت میشنوی.شوهرم بشتوه که خونشون حلاله.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
مرسی عزیزم استرس داشتم اروم شدم انشالله ک هیچیییی نشه

خاهش میکنم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰