2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بقیه هم وجود داره 😂😂😂همین 3 تا خودش همه چیه عروسیه

چیزی نموند که!

تو رو خدا بیا مثال بزن

ببینم چی دیگه میمونه که شما ازش میگذری!!!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
الان فامیل ما دو سال نامزد می مونه تا تدارک عروسی که نفری ۱ میلیونه رو بده من اگه داشته باشم هم نم ...

خوب اگه آدم داشته باشه و نکنه

خسیسه  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

من حاضرم جشن  بزرگ و تالار نگیریم فقط یه میکاپ ساااده کنم یه لباس ساده بپوشم برم آتلیه 4 تا عکس بگیرم واسه یادگاری یه جشن کوچیک خانوادگی 

ماه عسلم نمیخوام هر وقت بعد عروسی شه بریم سفر همون به عنوان ماه عسل قبوله حالا بگو  ده سال بعدم باشه..

مهریه هم اهل مادیات نیستم اگه آدم خوبی پیدا سه یه سکه و یه جلد قرآن همین 

البته من جهازم نمیتونم چیزی ببرم جز طلاهام هیچ سرمایه.ای ندارم.. پدرم هم نداره برام جهاز آماده کنه پسری هم که میخواد با من ازدواج کنه باید مادی نباشه و منو به خاطر خودم بخواد و با یه چندون لباس و یه مشت خرت و پرت منو بپذیره

نه دیگه  وقتی من میگم عروسی نمیخوام پس وسایل رو باید باهم بخریم

خوب اینطوری دردی از دردهای داماد و سختی های ازدواج کم نمیشه دیگه

تازه تا آخر عمر متلک و تیکه سر داماد میمونه که عروسی نگرفت

چیزی نموند که! تو رو خدا بیا مثال بزن ببینم چی دیگه میمونه که شما ازش میگذری!!!

خب الان یه تالار 60 میلیون آرایشگاه هم حداقل 5 میلیون 5 6 میلیونم پول آتلیه 

تا الان 70 میلیون هزینه این کم نیست؟؟ 

روز ها فکر من این است و همه شب سخنم 1که چرا غافل از احوال دل خویشتنم... 
چه خسیسی اصرافه واقعا گناهه این همه مردم احتیاج کمک دارن

اها

اگه کمک کنه آدم اون پول رو خوب خوبه

ولی اگه به اسم اصرافه خرج نکنه واقعا خساست هست

به هر حال سفره انداختن و مهمانی دادن از سنت های  پیامبر بوده

من حاضرم جشن  بزرگ و تالار نگیریم فقط یه میکاپ ساااده کنم یه لباس ساده بپوشم برم آتلیه 4 تا عکس ...

خب یه سوال. شما اگه توانایی خرید جهیزیه کامل رو داشتی و همه چی هم اوکی بود  باز هم حاظر بودی ساده برگزار بشه؟؟ 

روز ها فکر من این است و همه شب سخنم 1که چرا غافل از احوال دل خویشتنم... 
خب الان یه تالار 60 میلیون آرایشگاه هم حداقل 5 میلیون 5 6 میلیونم پول آتلیه  تا الان 70 میل ...

اره منم همینو دارم میگم که

از اون فردی که گفت جاهای دیگه حاضرم بگذرم 

پرسیدم جاهای دیگه کجاس!؟