2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم من الان یازده هفته هستم و شیاف ميزارم تا حالا هم خداروشکر لک نداشتم واسه همون گفتم برس دکتر ...

بله من هم پسر اولم رو تا ۴ ماه شیاف میزاشتم.چون با آی وی اف باردار شده بودم.ولی این رو طبیعی باردار شدم دیگه دکتر شیاف نداد.بله نزدیکی هم داشتم‌.برای شما دکتر نزدیکی ممنوع کرده؟

آره واسه من که گفت ممنوع اصلا نزدیکی نداشته باش خطر سقط داره ولی من هفته ای یک بار و دارم ولی ن به شدت به طور ملایم آخه شوهر بیچاره چه گناهی کرده دور باشه ازم تازه اوایل شوهرم میگفت ن برات خطر داره من گفتم اگه ملایم باشه هیچی نمیشه که الان خداروشکر هفته بعد ميرم دوازده هفته و سه ماه هست که چیزی نشده

آره واسه من که گفت ممنوع اصلا نزدیکی نداشته باش خطر سقط داره ولی من هفته ای یک بار و دارم ولی ن به ش ...

واسه پسر اولم برام ممنوع کرده بود ولی این رو چیزی نگفت.شاید هم به قول شما از اون باشه.ولی من کلا کار زیاد کردم تو این مدت.یعنی از صبح تا شب حتی یه ربع هم نمیشستم چه برسه دراز بکشم‌.ماشالله پسرم شیطونه.برام دعا کن عزیزم.خدا نی نی شما رو هم سلامت نگه داره.