2777
2789
عنوان

بارداری

97 بازدید | 15 پست

سلام من تخمدانام پلی کیستیک هستش و دکتر برام قرص اوومید۵۰ تجویز کردن و دیروز وقت پریودم بود تخمدانام خیلی درد میکنه و یجورایی درد پریود دارم ولی شدیدتر از اون و بخاطر درد شدید حالت تحوع میگیرم اما خونریزی ندارم امروز دکتر باز برام آمپول پروژسترون تجویز کردن ولی چون شک دارم حامله باشم هنوز تزریق نکردم لطفا راهنمایی کنین دوستان امکان حاملگی هست یا ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول پروژستورون رو واسه جلوگیری از سقط به خانوم باردار میدن مشکلی نداره استفاده کنی منم باردار بودم زدم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
اخه چون باعث خونریزی میشه میترسم اگه حامله باشم باعث بشه سقط کنم

ن اصلا اتفاقا جای بچه رو محکم میکنه خیلی خوبه

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن