مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا ۶ماه سالی دوبار برو بعد ازچند سال سالی یه بار کم کم داعمی میشه این کرمها فقط هزینه هستن
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
موفق باشی خودمم دو ساله بوتاکس میکنمو راضیم اصلا پول کرم گرون دور چشم نمیدم
چه خوب منم خیلی دوست دارم برم بوتاکس شوهرم فکرمیکنه بوتاکس مثلا یه کار آرایشی هستش مثل تاتو،یا ژل ...
نه عزیزم بوتاکس تزریق سم خفیف شده بوتولیسمه که عضلات صورتو درحالت ثابت برای مدتی نگه میداره اوناییکه میگرن وسردرددارن درد شون خوب نیشه وعالیه و به مرور زمان که بوتاکس کنی خیلی از چروکها داعمی خوب میشن و جلوی جروکهای بعدیو میگیره فقط یادت باشه به دکتر بگو برات طبیعی بوتاکس کنه و انتهای ابروتو بالا نبره چون چهره مصنوعی و خشن میشه همین نکته رو رعایت کن بقیه اش عالیه درواقع درهمون سن باقی میمونی کد سالهای اینده سن تو تغریبا عوض نمیشه و این عالیه خیلی از جوونهایکه اصلا نیاز به بوتاکس ندارن ازشون که پرسیدم شما که اصلا نیاز ندارید چرا بوتاکس انجام میدیددرجواب گفتن اومدیمپیشگیری کنیم تا دراینده هیچ چروکی صورتمون نداشته باشه از مارک دیسپورت بوتاکس استفاده کن موفق باشی