2777
2789

خانوما ی کفش کتونی خریدم ۷۲۰ تومن نایکه دیروز پوشیدم متوجه شدم شستمو بدجور میزنه خیلی مدل و طرحشو دوس دارم چیکار کنم جا باز کنه بردم کفاشی گفت با قالب درست نمیشه😭😭😭😭چون کتونیه

در سکوت کار کن، بگذار موفقیت خود سر و صداکند...

عکسشو بده

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گرون گرفتی من ۹۰ تومن کفش سفارش دادم پامو میزد چقدر حرص خوردم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من خودم کتونیم رو با قالب درست کردم حالا نمیدونم چرا گفتن نمیشه بعدشم اگه خیلی وقت نیست خریدین ببرین تعویضش کنید با یه سایز بزرگتر

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!

استارتر کجایی چه میکنی دختر یه عکس بده ببینیم

وای دقیقا منم ی کتونی نایک خریدم 530 

3 سال پیش هنوز ک هنوزه ی بارم نپوشیدمش دو قدم راه میرم پام اذیت میشه منم بردم گفتن این کتونیا بزرگ نمیشه اندازشون

بنظرم سریع عوضش کن عین من پشیمون نشی من ک هرروز میبینمش میسوزم ینی

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
وای دقیقا منم ی کتونی نایک خریدم 530  3 سال پیش هنوز ک هنوزه ی بارم نپوشیدمش دو قدم راه میرم پ ...

عه سه ساله داری نگاش میکنی بفرست برامن که نبینیش حرص بخوری😁😁