2777
2789
عنوان

خواب دیدم حامله م

536 بازدید | 15 پست

در حال حاضر مجردم ولی با یه اقایی در ارتباطم. خواب دیدم ازش حامله شدم و به شدت ناراحتم از حاملگیم. اخه در واقعیت هم تمایل ندارم بچه بیارم خصوصا تو این اوضاع و احوال. به نظرتون تعبیرش چیه؟

خب حامله نشو ازش😐

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب خوبیه تعبیرش رزق و روزیه

نه من تو تعبیر خواب خوندم حامله شدن دختر مجرد خوب نیست

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
مرسی که گفتی

خواهش میتونم🤪

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
خیلی وقته باهاشم. پسر خوبیه 

همشون اولش خوبن.منم با شوهرم 5 سال و نیم دوس بودیم،2 سال نامزد یه سال و خورده ای عقد.اما قدرنشناس میشن در آینده.اشتباه منو نکن.بخاطر این طولانی شد دوستیمون ک خیالش راحت بود یه جوری ارض ا میشه.امروزم واسه دهمین بار مچشو گرفتم که فیلم بد دیده.خدا ازش نگذره دارم می میرم از ناراحتی،از اعصاب خوردی نمیتونم چیزی بخورم همش افتادم

هیچی😐
همشون اولش خوبن.منم با شوهرم 5 سال و نیم دوس بودیم،2 سال نامزد یه سال و خورده ای عقد.اما قدرنشناس می ...

ای بابا چی بگم. در کل که نباید دل بست به این جماعت. بخاطر همینم دوس ندارم ازدواج کنم با اینکه اصرار داره زودتر ازدواج کنیم. قبلا هم یه ازدواج ناموفق داشتم. کلا آلرژی دارم به کلمه ی ازدواج