2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برای 4تا چیز باید جدا شد خیانت دست بزن اعتیاد اختلال روانی حاد بقیه اشو میشه درست کرد درستم نشد تو ازدواج بعدی تضمینی نیس که 100%این مشکلات نباشه هیچ ادمیم کامل نیس

مشکل همین ادای عشق در اوردنه  منم بعد از ۲ ماه که جدام می فهمم همه حرفاش و کاراش ادا بوده

مال من الانم دوسم داره اما همش میخاد من ب مامانش بگم چشم چشم .میگه کاش بچم ب خانوادم بکشه قیافش و اخلاقش😐

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭
واقعا خیییلی سخته دل کندن از کسی که یه روزی که تمام دنیات بوده...من میخاستم جدا شم اما نتونستم

اره عکس پروفایل عوض کرد 

باورم نمی شد انقدر دور شدیم از هم 

اصلا باورم نمی شه..... 

نزدیک ترین ادم انقدر غریبه بشه

مشکل همین ادای عشق در اوردنه  منم بعد از ۲ ماه که جدام می فهمم همه حرفاش و کاراش ادا بوده

همشون همینن موقع خوشی حرفای عاشقانه میزنن و اولا عاشق ترینن بعد موقع دعوا و مشکلات اصلا براشون مهم نیس

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
خیلی جالبه همه به خودشون اجازه می دن این سوال رو بپرسن

معذرت میخام.بخاطر این پرسیدم که چون خودم میخام جدابشم بدونم دلایلتون مهم و کلیدی بوده مثل اعتیاد و دست بزن یا اینکه بخاطر طرز فکر متفاوت و آزار روحی .میخام بدونم بخاطر تفاوت طرز فکر کسی جدامیشه یا فقط من میخام اینکارو بکنم