2777
2789
عنوان

تحرک اسپرم

58 بازدید | 9 پست

تحرک اسپرم حداقلش ۳۲ هست

حالا بنظرتون ۲۵ باشه دارو میخواد؟

باعث ناباروری میشه؟

شما تفسیر ازمایش اسپرم را کتر زنان دارو داده برا شوهرتون یا گفته ببرید پیش اورولوژی

کیا تحرک کم داشتن از تجربیاتشون بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اسپرم ضعیف نیست حرکتش کمی پایینه

همسر من آزمايشش ضعيف بود هم حركت هم شكلش،دكتر دارو داده سه ماه مصرف كنه

الكارنتين،ويتامين اي،فوليك اسيد،زينك

الان دوماه شده البته در كنارش بهش سياهدونه عسل،خرنوب و كاسني هم ميدم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ایشالا زودتر همچیش خوب شه وای چقدر زمان بره

قربونت انشااله مشكل شمام حل بشه

آره بابا سه ماه عين سه سال ميگذره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
قربونت انشااله مشكل شمام حل بشه آره بابا سه ماه عين سه سال ميگذره

خودت ازمایش و اینا دادی ؟ مشکلی نداشتی ؟

دکتر چیا باید برام بنویسه که بفهمم منم مشکلمو اگ دارم حل کنم . اخه دکتر ک میرم یه ازمایش مینویسه بعد که میرم دوباره میگ فلان ازمایش رادادی . چیا مهمه که بگم بنویسه برام . 

خودت ازمایش و اینا دادی ؟ مشکلی نداشتی ؟ دکتر چیا باید برام بنویسه که بفهمم منم مشکلمو اگ دارم حل ک ...

خودم پارسال آزمايش كامل

سونواز رحم و تخمدان دادن كه مشكلي نداشتم

بعد يكسال كه باردار نشدم دكتر براي همسرم سونو نوشت براي تشخيص واريكوسل و آزمايش خون و اسپرم

واريكوسل نبود ولي اسپرما ضعيف بود كه ويتامين داد

خودمم دوباره سونوي رحم و تخمدان و سينه دادم روز ١٤پري كه فوليكول ٢٥ داشتم 

حالا برام آزمايش نوشته كه روز دوم سوم پريود بدم و پاپ اسمير كه اينارو هنوز انجام ندادم