2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو چهار سوراخ کردم ، ازم گرفتنش بردنش تو اتاق سوراخ کردن ، نفهمیدم به زور نگه داشتن یا خودش ت ...

واقعا ک 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
چرا۴تاااااااااا

چهارتا نه ، منظورم چهارماه بود 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

دختر اولم رو 7 ماهگی سوراخ کردم اما از 3 سالگیش دیگه نمی اندازه هر کاری می کنم

دختر دومم الان 1 سال و 3 ماهشه هنوز سوراخ نکردم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
من گوش دخترمو وقتی ۵روزه بود سوراخ کردم...یه لحظه یه جیغ زد و تموم شد...همین! چقدر سخت میگیرین

شوهرم نمیذاره میگه گناه داره..تازه واکسن هم نمیذاشت ببرم بزنه

لایک نکنید.مرسی
 شوهرم نمیذاره میگه گناه داره..تازه واکسن هم نمیذاشت ببرم بزنه

اشتباه منو نکن تاالان اجازه نمیداد سوراخ کنیم حالا ک ده ماهش شده میفهمه میگه برو سوراخ کن کاش تو نوزادی مسوراخ میکردم

واقعا ک 

چرا ؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻