2777
2789
عنوان

کسی میتونه از روی عکس غربالگری اول جنسیتو حدس بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 121 پست

ناراحت نشی ولی بچت دختره چون پسر خیلی زود معلوم میشه تو ۱۱ هفته مال شما دیر معلوم شده ب احتمال زیاد دختره چون آلت تناسلی پسرانه نداره تا دکترا بگن چیه

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
اینم عکس نی نی من

منم مثل شمام و شرایط شمارو دارم و سونو ان تی شما مثل منه و دکتر سونو ان تی گفت شبیه دختراس. دعا میکنم از هردومون پسر باشه

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم پسره البته ستون فقراتش واضح نیست زیاد اما از طرز قرارگیریش احتمالا پسره

منم تو تاپیکام گذاشتم عکس ان تی رو میشه ببینی بگی

منم تو تاپیکام گذاشتم عکس ان تی رو میشه ببینی بگی

چشم الان نگاه میکنم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
ناراحت نشی ولی بچت دختره چون پسر خیلی زود معلوم میشه تو ۱۱ هفته مال شما دیر معلوم شده ب احتمال زیاد ...

نمیدونم تا چه حد صحت داره این ولی عروس خاله شوهرم با من بارداره اون تو ۱۲ هفته و۶ روز هیچی نگفتن بهش پریروز سونو آنومالی داده ۱۷ هفته گفتن صد در صد پسره 

من هفته ی دیگه انومالی دارم برام دعا کنید پسر بشه

میشه بگی کدوم تاپیکتت؟؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
منم مثل شمام و شرایط شمارو دارم و سونو ان تی شما مثل منه و دکتر سونو ان تی گفت شبیه دختراس. دعا میکن ...

ان شاالله گلم ولی مال من حدس نزد کلا هیچی نگفت کلا دکترش گفت من تو ۱۲ هفتگی نمیگم مادرا هوایی نشن بعد سونوی بعدو مجانی میزاره واسه تعیین جنسیت 

دکترم ذبیحی تو وکیل آباد مشهده

من هفته ی دیگه انومالی دارم برام دعا کنید پسر بشه

تیکرت که رنگ آبیه پسر نیس مگه ؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
نمیدونم تا چه حد صحت داره این ولی عروس خاله شوهرم با من بارداره اون تو ۱۲ هفته و۶ روز هیچی نگفتن بهش ...

نمیدونم تا جایی ک من میدونم پسر زود معلومم میشه    ایشالا مال شمام پسر باشه

ان شاالله گلم ولی مال من حدس نزد کلا هیچی نگفت کلا دکترش گفت من تو ۱۲ هفتگی نمیگم مادرا هوایی نشن بع ...

کار درستی میکنه منو خیلی ته دلمو خالی کرد