2777
2789

دیشب مهمون داشتیم ک یکی از خانما رو دودفه بیشتر ندیدم هر کاری کردم اسمشو یادم نیومد ازش پرسیدم ببخشید اسم شما چی بود؟ب نظرتون کارم بد بوده تو اون لحظه چیکار باید میکردم

2واینکه بچم لباسش رفته بود بالا همون خانمه گفت ازین شلوار فاق بلندا نداری بپوشونی بهش ک شکمش نیوفته بیرون منم نداشتم اما الکی گفتم اره داره گفت بیار بپوشون دیگه گفتم ن عادتشه خوبه همینجور😫 باید چی جوابشو میدادم اه اعصابم خورده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ایرادی نداره.

میتونستی بگی فاق بلند دوست نداره درش میاره فورا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دومی اشکال نداشته ولی زشت بود ک اسمشو پرسیدی

خب چیکار میکردم داشت وسایل سفره رو جم میکرد خواستم بگم نمیخاد خودم جم میکنم اسمشو بلد نبودم صدا بزنم گفتم ببخشید اسمتون چی بود