2777
2789
عنوان

واقعا چرا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 30 پست
چون ساده اید ..از عکس اینستا واقعا پی بردید به این چیزا  من والا هر جا رفتم جز صورت پر کک و مک ...

جدا پس این فیلم های که از ویلاهای کنار دریا واین خونه های رویایی وخوشی ها وهیکل های زیباشون میزارن رو کجای دلم بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون افتاب میخورییم موهامون روشن نیست

اکثر شمالیا بورن و چش روشن چون افتاب ندارن همش رطوبته..

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
جدا پس این فیلم های که از ویلاهای کنار دریا واین خونه های رویایی وخوشی ها وهیکل های زیباشون میزارن ر ...

به خدا قسم اصلا چنین چیزی نیست ...این همه عکس از اروپا میاد همه به به و چه چه میکنن ولی دوست دارم یه عصر یکشنبه بری تو خیابوناشون ..انگار گرد مرگ و نابودی ریختن ...مثلا هلند دقیقا همینه ..فقط واسه سفر خوبن و بس ..مرع همسایه غازه وگرنه هیچ جای دنیا زیبایی ایرانی ها نیست ...دختراشون که واسه پسرای ما که مشکین غش و ضعف میرن به خدا ...بعد شما میگی ویلا و خونه ...اروپا که همه خونه هاشون قد یه اتاق ماست بس که گرونه ...حالا امریکا و اسکاندیناوی و کانادا فرق داره ..وگرنه اصلااا از این خبرا نیست ..

منکه  قدم کوتا وسراین موصوع دق مرگم همیشه😭😭😭😭😭😭😭

منم قدم خیلی کوتاهه

چته دختر کسی بهت گفته این فکرا اومده تو کلت 😆😆😆

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اکثر شمالیا بورن و چش روشن چون افتاب ندارن همش رطوبته..

ولی اینا در واقع ژنتیکیه

تأثیر آفتاب و اینا مال الان که نیست به خاطر فرگشته

به خدا قسم اصلا چنین چیزی نیست ...این همه عکس از اروپا میاد همه به به و چه چه میکنن ولی دوست دارم یه ...

درسته عزیزم بعد دیدن این فیلما انگاری دارم تو افعانستان ودر احد بوق زندگی میکنم دلم گرفته

منم قدم خیلی کوتاهه چته دختر کسی بهت گفته این فکرا اومده تو کلت 😆😆😆

اره جاریم وبعضی رفتارهای اطرافیانم عزیزم قدم۱۵۵ متاسفانه وهیچ کاری نمیتونم براش انجام بدم😭🥺😭😭

درسته عزیزم بعد دیدن این فیلما انگاری دارم تو افعانستان ودر احد بوق زندگی میکنم دلم گرفته

نسبت به هیچ کشوری گارد نداشته باش حتی افغانستان عزیزم ..همه جا همه جور آدم هست ..همین افغان ها بسیار زیبا و پولدار و تحصیلکرده هم توشون هست 

اعتماد به نفس که داشته باشی همه چیز راحت میره جلو ...قد شکیرا یا امیلیا کلارک یا همین کیم کارداشیان ..همه زیر 160 هست 

اره جاریم وبعضی رفتارهای اطرافیانم عزیزم قدم۱۵۵ متاسفانه وهیچ کاری نمیتونم براش انجام بدم😭🥺😭😭

چقدر بی ادبن من رفیقم بهم بگه دندون سالم براش نمی مونه چه برسع به جاری