2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

165 بازدید | 18 پست

چند هفته قبل شوهرم داشت می گفت خانم دوستش بچه ی دومش رو بارداره منم برگشتم گفتم حتما ناخواسته باردار شده چون بچه ی اولش یه سالشه.بعد یهو با ناراحتی گفت مگه میشه ناخواسته باردار شد!میگه الکی می گن ناخواسته شده.میگه مرده کارشو میکنه به زنش نمی گه!

الان چه کمکی از دست ما برمیاد😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که با ای یو دی باردار میشن چی؟!

دیروز تو مطب یه خانومو دیدم که اینجوری باردار شده بود

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
الان چه کمکی از دست ما برمیاد😕

امضات  

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
امضات    

😎😎😎

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
منم بچم ۱سالشه الان دومی رو باردارم  بااین ک قرص هم مصرف میکردم اما نمیدونم چراحامله شدم😐 و ...

من واسه دومی اقدام کردم اواخر فرودین امسال دو سال میشه.می دونم این حرفم درست نیست ولی یه بار به شوهرم گفت خوش به حال کسایی که خدا بهشون راحت و پشت سر هم بچه میده انگار خدا اونا رو بیشتر دوس داره.اینو که گفتم شوهرم از حرفم ناراحت شد و دعوام کرد😔

من واسه دومی اقدام کردم اواخر فرودین امسال دو سال میشه.می دونم این حرفم درست نیست ولی یه بار به شوهر ...

من ک میگم قسمتم این بوده 

چون میگن تاخدانخاد برگی ازدرخت نمیوفته 

دیگه بارداری که بنظرم یه لطف ازطرف خداهست