2777
2789

کیا شوهرشون خیلی عصبی و الویت خانوادش بوده درست شده یا نه؟ چهار سال میشه الان من ازدواج کردم۲۸سالمه بچه هم ندارم و سعی کردم ندارم بچه دار بشم تو یه حیاط با مادرشوهریم و شوهرم اصلا قصد رفتن از اینجا رو نداره میگه من خونه جدا از مادرم نمی‌گیرم تمام خرجش با شوهره منه و چه ولخرجی هایی می‌کنه خدا شاهده من اومدم خونشون خرابه بود از وقتی که من اومدم توقعات مادرش سر به فلک می‌کشه زندگی مارو مختل کرده دائم سر توقعات بی جا و دخالت و رفتارهای مادر این تو زندگی ما جنگ و دعواست به شدت شوهرم بچه ننه هست و مامانی و عاشق خانوادش و مهمون میاد خونه مادرش منو می‌زاره می‌ره پیش مادرش و خواهراش خواهرانش پنج تا همشون هم دخالت کن و حسود و بدجنس یه روز اگه مادر این نباشه زندگی ما تازه کمی بهتر میشه ولی باز مادره هم نباشه دختراش هستن مثلا مادرش غذا می‌زاره میگه بیاین شما هم من بگم نه و مریض باشم یا نرم به هر دلیلی مادر این سریع یه جنگ میندازه و دعواش تو خونه منه تابستونا تو کوچست مادره زمستونا میشینه خونه توقع داره چون تو یه حیاط من برم سر بزنم نزنم دعواست کلی بگم اینا یه عروس می‌خوان کلفت باشه پرستار و خدمت کار مادرشون برده و بزنن تو سرش هیچی نگه و شوهرم اصلا نمی‌فهمه حرف و نمی‌ریم و نمایم و نمی‌خوام و اینا فقط میگه هر چی منو مادرم میگین وگرنه داد و بیداد توهین وسیله شکستن و اذیتم می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز بشین باهاش صحبت کن منطقی و بدون دعوا و سروصدا،ترجیحا یه وقتی که مادرش نباشه خونه

خیلی جدی باش و بهش بگو اگه بخواد ادامه بده مجبوری یه فکری به حال زندگیت بکنی چون نمیتونی تا اخر عمرت اینطوری زتدگی کنی

نه تک پسر نیست برای دیگش هیچی انگار مادره اینه فقط

دقیقا شوهر منم جندتا پسرن جون اخری ازاین انتظار دارن همه بشدت هم ولخرج من هنوز عققدم نمیدونم درست بشه یا نه

یه روز بشین باهاش صحبت کن منطقی و بدون دعوا و سروصدا،ترجیحا یه وقتی که مادرش نباشه خونهخیلی جدی باش ...

صحبت کردم سریع پرخاش می‌کنه نمیزارن حرف من تموم بشه اصلا نمی‌فهمه چی میگم میگه نمیتونی بسلامت خدا شاهده پدرو مادرم زنده بودن کس و کاری داشتم تو شهر غربت نبودم رفته بودم