2777
2789
عنوان

خانم های اصفهانی لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 25 پست
شهدا یعنی همین انتهای فروغی ک از دروازه تهران میره

نه شهدا سر ابن سینا هست. خیابون فروغی همونه که لوستر و اینه شمعدون داره؟ اگر همونه روبه‌روش شهداس و مستقیم. بری میری تو ابن سینا که پارچه میخواین 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان تو خیابون فروغی هستم دروازه تهران از کجا باید برم

عزیزم بپرس....ی قسمت واحد دارہ برا سبز میدون و طوقچی و اینا......ھم لباس دارہ ھم پارچہ ......ب ابن سینا نزدیکہ......

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙

برای لباس بچه از دروازه دولت به سمت انقلاب بیایید. داخل پاساژ تخت جمشید هم داره. سر انقلاب داخل بازار سپاهان هم هست. برای پارچه هم خیابان ابن سینا پره از لباسی و پرده ای و .... از چهارراه تختی وارد خ عبدالرزاق هم بشید همین اول خیابون یه فروشگاه بزرگ لباس هست. اگه خیلی شیک و تاپ می خوای  و قیمتش مهم نیس برات برو چهارراه حکیم نظامی و داخل نظر رو بگرد . اونجا دیگه عاللللیه اما گرونن

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
بله فروغی همونه باشه ممنون

حالا که فروغی هستین و به شهدا نزدیکین برین شهدا بعد برین بالا تر که ایستگاه مترو هست بعد یکم بالا ترش مغازه ها چند تا پله میخورن میرن بالا و یه مغازه هست که پله های چوبی میخوره نیاد پایین اونجا هم لباس بچه زیاد داشته بعد باز یکم که برید جلوتر یه چوچه هست که اول کوچه پاساژ پارسین هست اونم چیزاش بد نیست تابستون چیزای خوبی داشت. این دوجا نزدیکتونه و میتونید سر بزنید

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨