anglewriter مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 11893 عنوان خاطرات 138 بازدید | 38 پست خاطرات را که می تکانی...بوی دلتنگی ها بلند میشودو این شاید خاصیت رد شدناز کنار کافه ایست در یک روز بارانی... فرشته ساداتم / تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند 1398/11/23 | 14:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girnade عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 سلام عزیزم خوبی؟ چیشد برگشت؟ سلام عزیزم....نه....نه....نه....تو چی ؟برگشت؟
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5258 سلام عزیزم....نه.... نه....نه.... تو چی ؟برگشت؟ منم نه😔الان دارم اهنگ منصورو میگوشمیادت نره دوست دارمخیلی دلم تنگه براتخورشیدو بردارو بیاآفتابی شو بخاطرمقرارمون یادت نرهدیر نکنی منتظرم...💔کلی دلتنگشمهمش عکساشو نیگا میکنمدلم واسه مهربونیاششوخیاشخنده هاشقربون صدقه هاش تنگ شدهکِی برمیگرده پس
girnade عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 منم نه😔 الان دارم اهنگ منصورو میگوشم یادت نره دوست دارم خیلی دلم تنگه برات خورشیدو بردارو بیا ... آخ آخ....یا اون آهنگه که میگه...وقتی متبحرن اون دوتا چشات....میمونم چی بگم بهت... اگ متعهد بشی به قلب من همش متعلق میشه بهت....اما من حتی جرعت ندارم گوشش کنم....ینی دلش برام تنگ نشده؟؟ کل پروفایلاشو حذف کرد....چرا رفت عشقت.؟
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5258 آخ آخ.... یا اون آهنگه که میگه... وقتی متبحرن اون دوتا چشات....میمونم چی بگم بهت... اگ متعه ... من استوری میذارم سریع نیگا میکنهچکم میکنه...ولی ریپ نمیزنه😟مشکل افسردگی دارهزیرنظر روانپزشک قرص مصرف میکرد..وقتی مشکل کاری یا هرچی واسشپیش میاد..افسردگیش برمیگردهحالش بد میشهکلا بی حوصله میشهمیره تو خودشحوصله هیچیو هیچکسو ندارهاین موقع...حتی من💔
girnade عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 من استوری میذارم سریع نیگا میکنه چکم میکنه...ولی ریپ نمیزنه😟 مشکل افسردگی داره زیرنظر روانپزشک ق ... خداکنه خوب شه...منم استوری گذاشتم ریپ نزد
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5258 آخ آخ.... یا اون آهنگه که میگه... وقتی متبحرن اون دوتا چشات....میمونم چی بگم بهت... اگ متعه ... یا این اهنگه..بهار اومد...چرا یاروم نیومد....اخه عشق منو دیونه کردهچقد تنها بمونم...یار من برنگرده...
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5258 خداکنه خوب شه... منم استوری گذاشتم ریپ نزد خداکنه دارم دیونه میشم از دلتنگییظاهرم شاده ولی بی تو دلم غمگینو تنهاست...
girnade عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 خداکنه دارم دیونه میشم از دلتنگیی ظاهرم شاده ولی بی تو دلم غمگینو تنهاست... من دیگ ظاهرمم غمگینه ......امروز داداش پنج سالم چندبار بهم گفت چرا ناراحتی....آخه چرا همه ی پروفایلاشو حذف کرد؟
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5258 من دیگ ظاهرمم غمگینه ...... امروز داداش پنج سالم چندبار بهم گفت چرا ناراحتی.... آخه چرا همه ی پروف ... مطمئن باش اونم دلتنگ و کلافس...ولی توقع دارن ما بریم سمتشون...ولی من ک نمیرم..حتی اگ از دلتنگی بمیرمم بش پ نمیدم
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5258 من دیگ ظاهرمم غمگینه ...... امروز داداش پنج سالم چندبار بهم گفت چرا ناراحتی.... آخه چرا همه ی پروف ... ن بابا من تو جمع و پیش بقیه شادم و خوشالولی تنهایی فقط غصه وناراحتی و گریه....دلم واسه خودم خیلی میسوزهک حتی نمیتونم با کسی دردودل کنمفقط باید تو خلوت خودم اشک بریزم
girnade عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 12040 مطمئن باش اونم دلتنگ و کلافس... ولی توقع دارن ما بریم سمتشون... ولی من ک نمیرم..حتی اگ از دلتنگی ب ... خداکنه....منم نمیرم 😢اما دلم میخاد بمیرم دلم گرفته