2777
2789
عنوان

دلیل بد بو بودن باد شکم نی نی چهارماهم چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30246 بازدید | 26 پست

هنوز دکترش اجازه نداده غذای کمکی رو شروع کنی؟ چون اکثرا ۴ماهگی شروع میکنن

اگر اره که راه حلش اینه نصف گلابی رو آب بگیر و اب رو بریز داخل شیشه تا بخوره

۵دقیقه نشده مدفوع میکنه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

این جور مواقع، آب جوش نبات خیلی خوبه، یه مقدار کم مثلا سی میلی به نی نی بدین خودتون هم اگر شیر میدین یه چای کم رنگ با نبات مشت و حسابی شیرین میل کنید

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه وزن کم داشته باشه بهشون تو چهارماهگی برنامه غذایی میدن

نه بچه های رفلاکسی هم از ۴ماهگی شروع میکنن

درکل جدیدا خیلی از متخصصا ۴ماهگی رو برای شروع مناسب میدونن

نه بچه های رفلاکسی هم از ۴ماهگی شروع میکنن درکل جدیدا خیلی از متخصصا ۴ماهگی رو برای شروع مناسب میدو ...

بچه رفیقم وزن کم داشته از چهارماهگی بهش برنامه غذایی داد

بعضی دکترا میگن از چهارماهگی شروع کنن

شیرخشک ب بچتون چی میدین واسه وزن گیری؟

من ببلاک میدادم وزن گیریش خوب نبود 

نان میدم خوبه

البته دخترم شیرخشکیه کلا، شیرخشکش کمکی نیست

من ببلاک میدادم وزن گیریش خوب نبود  نان میدم خوبه البته دخترم شیرخشکیه کلا، شیرخشکش کمکی نیست

من ب بچم بیومیل پلاس میدم ب عنوان کمکی شیر خودمم میدم وزنگیریش فعلا خوبه

شیرخودم سیرش نمیکنه

خودمم حدس میزنم..راه حلی واس نی نی چهارماهه داری؟

بچه منم همینجور بود. تا ده روز میگن طبیعیه اگر شیر خودتو میدی. دکتر بهم گفت یه سر قاشق چایخوری ترنجبین رو تو یه قاشق غذا خوری اب جوش حل کنم بذار ته نشین شه و بدم بخوره. تا اینو میدادم چتدساعت بعدش دفع داشت. برا باد شکمش من با پاهاش دوچرخه میزدم. یا میذلشتمش رو شکمش. اینجوری راحتتر میشد