2777
2789
بستگی ب طرفت داره اگه ادمه و‌حس میکنی اونم دلتنگته خوبه اگر نه سرخورده میشی

اخه اکثرا جواب خوبی نمیگیرن.

تو یه کتابی خوندم میگفت مردا باید خودشون شکار کنن اگر همون صیر بیای بندازی جلوشون دست نمیزنن ولی اگر خودشون شکار کرده باشن و زحمت کشیده باشن اون واسشون ارزشمنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا

من 2هفته با شوهرم قهر بودم یعنی خودش گفت جداشیم

بعد از 2هفته پبام دادم  تصمیم اخرتو گرفتی واسه طلاق گفت بعدا مفصل باهات حرف میرنم دیگه خبری ازش نشد فردا شبش پیام دادم باز گفتم چیشد پس 

گفت جداشیم و دیگه کلا کات کردیم و داشتم میمردم 

استوری غمگین گذاشتم بعد 1ساعت پیام داد گفت دارم میمیرم از عذاب وجدان قلبم داره منفجر میشه 

اومد دنبالم رفتیم خونمون تا صب بیدار بودیم کنار هم بودیم بعدش منو اورد خونه بابام و رفت آموزشی الانم هرروز بهم زنگ میزنه و قراره برج 4بچه دارشیم اصلا پشیمون نیستم ک پیام دادم بهش

دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی  تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟
اخه اکثرا جواب خوبی نمیگیرن. تو یه کتابی خوندم میگفت مردا باید خودشون شکار کنن اگر همون صیر بیای بن ...

شوهر من میگفت این 2هفته تا میرفتم خونه همش مینشستم گریه میکردم برات 

دوستون دارم خانواده عزیزم.همسر عزیزم نمیدونم چرا بی تو نمیتونم تو منو جادو کردی  تورو خدا برا زندگیم دعا کنید ک همیشه خوشبخت باشم برام صلوات میفرستین؟؟
من 2هفته با شوهرم قهر بودم یعنی خودش گفت جداشیم بعد از 2هفته پبام دادم  تصمیم اخرتو گرفتی واسه ...

اخه عزیزم شوهرته

همسر آدم باز ارزش جنگیدن و گاهی پا روی غرور گذاشتن داره.ولی به نظرم نامزد و دوست پسر نه🙄

اخه عزیزم شوهرته همسر آدم باز ارزش جنگیدن و گاهی پا روی غرور گذاشتن داره.ولی به نظرم نامزد و دوست پ ...

اگه نامزد هم بودم همین کارو میکردم من همیشه میجنگم برا عشقم 

دوست پسر ک ن اصلا ارزش نداره