2777
2789
عنوان

خونه تکانی

314 بازدید | 28 پست

خانوما شما شروع کردید؟ خیلی بی انرژی ام از دیروز ۳ تا پنجره تمیزکردم فقط🤕

از کجا شروع میکنید؟ 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کاش بیایید دور هم باشیم بهم انگیزه بدیم و از ترفند های تمیزکاری بهم یاد بدیم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده دختر حالا بهمنیم

من خیلی یواش هستم آخه تازه شاغل هم هستم🤕

زود شروع کردی دوباره کثیف میشه تا عید

جدا؟ فکر میکنم هنوز نمیتونم تموم کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3807759/تاپیک-جامع-خانه-تکانی-تا-عیدانگیزهما-میتوانیم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
من خیلی یواش هستم آخه تازه شاغل هم هستم🤕

پنجره ها آخر باید تمییز کنی

من از فردا ظرف های تو کابینت و می خوام بشورم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من خیلی یواش هستم آخه داره شاغل هم هستم🤕

من اشپزخونم تقریبا کارای اساسیش تمومه افتادم به جون حموم تیکه تیکه دیوارهاش رو میشورم چون سردرد میشم نمیتونم یه بارکی همشو بشورم

،،
پنجره ها آخر باید تمییز کنی من از فردا ظرف های تو کابینت و می خوام بشورم

اهوم کاش منم از آشپزخونه شروع میکردم😕

من اشپزخونم تقریبا کارای اساسیش تمومه افتادم به جون حموم تیکه تیکه دیوارهاش رو میشورم چون سردرد میشم ...

خوشبحالت 

خب اشکال نداره  از امروز برو سراغ آشپزخونه

آره باید از آشپزخونه شروع کنم اینطور که معلومه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3807759/تاپیک-جامع-خانه-تکانی-تا-عیدانگیزهما-میتوانیم

مرسی میام اونور