2777
2789
عنوان

مادرایی که دوقلو باردارین بیاین به هم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 33 پست
برید کتر دارو میده و رژیم غدایی احتمال دوقلو بودن میره بالا

فعلا که قصد بارداری ندارم انشالله سال دیگه حتما پیگیرش میشم.

ولی یادمه ۵-۶ ماه پیش از دکترم پرسیدم گفت از نظر بارداری مشکلی نداری منم همچین قرصایی تجویز نمیکنم برات ، تو کار خدا دخالت نمیکنم و از این حرفا

باید پیش ی دکتر دیگه برم ولی خب با حرف دکتر خودم ی کم ترسیدم که نکنه خدا دوقلو بده و خدای نکرده مشکل دار باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم یه دختر دارم و الان بارداری سوممه یه سقط هم داشتم... میگن تخم هویج خیلی خوبه اگه تو زمان ...

تخم هویج؟؟   از کجا باید بگیرم؟

اولین باره همچین چیزی میشنوم برگ سنجد رو شنیدم الان ۵ ماهی میشه دم میکنم میخورم ی روز درمیون

تخم هویج؟؟   از کجا باید بگیرم؟ اولین باره همچین چیزی میشنوم برگ سنجد رو شنیدم الان ۵ ماهی میش ...

توی عطاری دارن... میگن خیلی خوبه فقط سه روز اول پریود دم کن و بخور

به چیزے غیر از خـدا توے ذهنت قدرٺ نده👌
فعلا که قصد بارداری ندارم انشالله سال دیگه حتما پیگیرش میشم. ولی یادمه ۵-۶ ماه پیش از دکترم پرسیدم ...

خوب آره هرچی خدا صلاح بدونه خیلی بهتره😊

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
توی عطاری دارن... میگن خیلی خوبه فقط سه روز اول پریود دم کن و بخور

باشه حتما میخورم ،  درسته این راههای طبیعی طول میکشه و استمرار میخواد ولی باز خیال ادم راحت تره نسبت به عوارضش

ممنون عزیزم

باشه حتما میخورم ،  درسته این راههای طبیعی طول میکشه و استمرار میخواد ولی باز خیال ادم راحت تره ...

خواهش عزیزم... آره راه های طبیعی خیلی خوبه و اینکه اگه خدا بخواد بهت میده و انشالا سالم 

به چیزے غیر از خـدا توے ذهنت قدرٺ نده👌