2777
2789

من 8 هفته م و سونو گفت که دوقلو باردارم اما دکترم شیاف یا آمپولی بهم نداده... بنظرتون خطرناکه؟ کسی بوده که بدون شیاف گذرونده باشه؟ 

به چیزے غیر از خـدا توے ذهنت قدرٺ نده👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من بدون شیاف بودم مشکلی هم پیش نیومد

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
اول بگید چی شد که دوقلو شد؟😂با دارو یا طبیعی منم خیییییلی دوقلو دوست دارم ولی خدا یکیش هم به من نم ...

طبیعی عزیزم.. ژنشو داریم تو خانوادمون البته فعلا من اولین نفریم که این ژن و از مامان بزرگم گرفتم 😄 

طبیعی عزیزم.. ژنشو داریم تو خانوادمون البته فعلا من اولین نفریم که این ژن و از مامان بزرگم گرفتم 😄& ...

چه خوووووب😍ما نداریم تو اطرافمون

انشالله با سلامتی بغلشون بگیری

دوقلو خیییییلی خوبه😍

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
طبیعی عزیزم.. ژنشو داریم تو خانوادمون البته فعلا من اولین نفریم که این ژن و از مامان بزرگم گرفتم 😄& ...

خوش به حالتون. منم ی پسر دارم دوس دارم بارداری دوم دوقلو باشه ، اخه دوقلو خ دوس دارم ولی ژن نداریم اصلا

چیکارکنم خو؟

خوش به حالتون. منم ی پسر دارم دوس دارم بارداری دوم دوقلو باشه ، اخه دوقلو خ دوس دارم ولی ژن نداریم ا ...

برید کتر دارو میده و رژیم غدایی احتمال دوقلو بودن میره بالا

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
بچه هاتون به دنیا اومدن؟ جنسیتشون چی هست

بله عزیزم الان سه سالشونه

دخترن و همسان

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
شماطبیعی دوقلودارشدبن

بله عزیزم منم ارثی دارم

خواهرم با برادرم دوقلوان،مامانمم با داییم

چه خوووووب😍ما نداریم تو اطرافمون انشالله با سلامتی بغلشون بگیری دوقلو خیییییلی خوبه😍

مرسی عزیزم  انشالا که خدا بهت چهارقلو بده آروم بگیری 😄

خوش به حالتون. منم ی پسر دارم دوس دارم بارداری دوم دوقلو باشه ، اخه دوقلو خ دوس دارم ولی ژن نداریم ا ...

اتفاقا منم یه دختر دارم و الان بارداری سوممه یه سقط هم داشتم... میگن تخم هویج خیلی خوبه اگه تو زمان پریودی دم کنی و بخوری