2777
2789
عنوان

پسری که نمی گه بیا بریم بیرون ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این به بعد روراست نباش وقتی تو جامعه ما گرگ زیاده نباید گوسفند باشی باید مثه خودشون گرگ باشی

نمیخوام گرگ باشم

خودم راه خودمو انتخاب کردم

من انسانم و مثل انسان رفتار میکنم

من ساده هستم اما ساده لوح نیستم

نمیخوام گرگ باشم خودم راه خودمو انتخاب کردم من انسانم و مثل انسان رفتار میکنم من ساده هستم اما سا ...

ایول...مطمعن هم باش که یع ادم درست حسابی مث خودت سر راهت قرار میگیره

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
اینجوری نکن بهش بگو بیا بیرون همدیگر رو ببینیم حتما بگو خیلی احتمال داره که طرف نخواد. رک بهش بگ ...

ادم نمیتونه ذهن دیگران رو بخونه که،شاید اصلا دوست داره ولی میخواد اینجوری سرگرم بشه 

چقدر خوب یه پسری پیدا شد که خود زشت پنداری داره 

من حتی وقتی که با نامزدم عقد کردیم و مشکل کوتاهی پا داشت میلنگید تحصیلاتش پنجم ابتدایی بود فقط چون قرار بود بریم خارج از کشور زندگی کنیم راضی به ازدواج شده بودم اما بعد عقد ایشون و خانوادش ادعا میکردن داداش خارجیمون حیف شد

بازم خوبه ایشون خود برتر بینی نداره 

بعد عقد گفت مهرت تو دلم نیست و طلاق گرفتیم

ایول...مطمعن هم باش که یع ادم درست حسابی مث خودت سر راهت قرار میگیره

روراستی فقط  ضربه میخوری و تنها هستی

اما من دیگه اینجوریم

مدلم اینجوریه

اما خب .گفتم طرف میگه پیتزا نگرفتی دیگه نمیام

این شد حرف حساب ساده هستم ولی ساده لوح نیستم

من خیلی ادمهای مختلف دیدم

الانم که محل کارم .یکسری ادمها زیر دستم هستن .اذیتشون نمیکنم .فقط ازشون کار میخوام .اما بهشون ضربه نمیزنم .میتونم با روح روانشون بازی کنم .اما باهاشون کنار میام و فقط ازشون کار میخوام

اون دیگه بهونش بوده نمیخواسته مستقیم به شما بگه 

مگه من چی کم داشتم

استایل خوب

قیافه بد نیست .خوبه

ادم سطح پایینی نیستم .اهل تلاشم

اگر طرف با من باشه .خودش متوجه میشه که میتونه بهم اعتماد کنه