2777
2789
عنوان

فکر کنم باردار هستم میشه شما هم به کیتم نگاه کنید لطفا.

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب ک پیدات کرم. برام از استفاده از کیت میگی، و اینکه چند وقت بعد اقدام به بارداری باردار شدی؟

من دوماهه اقدام کردم.روز چهاردم پریودی بخاطر کیستام رفتم سونوی ترانس واژینال واونجا دکتر گفت فولیکولت۲۶میلی هست فکرکنم بعد گفت فردا یا پس فردا تخمک گذاریته منم رفتم کیت خریدم واستفاده کردم همین که خطش پررنگ شد نزدیکی کردم ۲۴ساعت بعدشم باز نزدیکی کردم

نه این سونو مال کیستم بود که ببینم اندازش چقدره ولوله هام وضعیتش چطوره.

من سونو دادم، اندازش معلومه حدود دو،سه سانته، دگترم بهم فولبک اسید داد و گفت اقدام کن، الان انقدر استرسشو دارم، پریود نشدم ک اقدام کنم، دوتا امپول پروژسترون زدم الان پنج روزه، اما هنوز پریود نشدم، کلافه ام،عصبی ام 😢

من سونو دادم، اندازش معلومه حدود دو،سه سانته، دگترم بهم فولبک اسید داد و گفت اقدام کن، الان انقدر اس ...

دو سه سانت مشکلی نیستش.لوله هاتو ذخیره تخمدانت هم اگر سالمه نزدیک تخمک گداری اقدام کن

الان میخوام یکم از کیت تخمک گذاری بگی، چون من پریودم نامرتبه باید از رو اون اقدام کنم

من پریودم منظم بود.باید چندماه روزپریودیتو یاداشت کنی.وازروز ۱۱ام پریودیت یا۱۲ام پریودیت از کیت استفاده کنی هروقت کیت پررنگ شد ۱۲ تا۳۶ساعت بعدش تخمکگداریته پس باید نزدیکی داشته باشی