2777
2789
عنوان

لعنت به مادر شوهری که فضوله

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد جالبش اینجاست که توقع داره ما بی حساب و کتاب ببریم بهشون پول بدیم 

😑من خداروشکر ن تا حالا بهم پول دادن یه قرون ن پول ازمون میخان

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
واي خدا ب اون چه؟؟؟؟من نميدونم اخه پولا پسرشون كجا خرج بشه راضي ميشن؟؟؟مثلا بشه مرغ تو يخچالشون؟

راضیه کلا ما هیچ کاری نکنیم همه ی پولامونو بدیم به اونا.اینجوری من عروس خوبی میشم‌

عزیزم هرچیزی که گفت تو بگو باشه .ولی کار خودت رو بکن بعدم اگر گفت یه بهونه ای بیار گفت نشد اون کار ر ...

مثلا تو خرید یه تی شرت یا حتی خیلی چیزای شخصیه دیگه نظر میده.واقعا ازش متنفرم 

اینم توقع داره من بشورم.فردا روزم اگه کمر و دست و پام درد بگیره میگه زنت کلا مریضه 

والاما پادریو روفرشی وکوچیک را حاضریم

ضمن اینکه جاریم سه روز داره میشوره میسابه  

ولی فرش 12 متری ستم

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

وااااا یعنی چی . به اون چه ربطی داره. حالا اگه برای اون خرج کنه دلش برا پول پسرش نمیسوزه. ناراحت بود زن نمیگرفت براش

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

مادر شوهر منم همینجوره پارسال میگفت تمیزن دیگه هر جور بود شستمشون حالا هی میگه قالیاتو از زمانی شستی کثیف تر شدن رنگشون بد شده و ....منظورش از این حرفا اینه امسال قالیارو نشور😫😫

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ