2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

48 بازدید | 2 پست

دوستای گلم‌سلام

من ی نامزدی ناموفق داشتم چند شب پیش خواب دیدم با ی اقای دیگه ای ازدواج کردم اما خواهرش همون خواهر نامزد سابقم بود

من خیلی قد بلندشده بود و خوش اندام و خوشگل ی مانتو بلند تا رو پا پوشیده بودم از پله ها ی پاساژ پایین میرفتیم برا خرید ک متوجه شدم شلوار نپوشیدم سریع مانتومو گرفتم ک پاهام پیدا نشه و رفتیم داخل مغازه ای ک ۷سین میفروخت همشون آبی بود نمیدونم چیا خریدیم ۳نفری و برگشتیم بالا

کسی میتونه این خوابو برام تعبیر کنه؟؟؟

ی خواب دیگه هم دیدم اونم الان میگم

خودت باش.          مگه خودت چشه؟؟؟

خواب دومم ک دو شب قبل خواب دیدم من و داداشم ی جایی بودیم انگار اتاق زیر پل بودو جلو اتاقا بجای حیاط ی رودخونه بزرگ بود از کنار روخونه مردم‌رفت و امد میکردن

من از رودخونه زدم بیرون هی قدم میزدم و یهو نامزد سابقم کنارم وایساد بدون کلامی حرف دور ی حوض خیییلی بزرگ‌ ک ما میگفتیم این دریاست قدم  میزدیم ک یهو من رفتم ی جاییکه جا برا قدم زدن نبود مرز دره سنگی و دریا

یهو ی عااالمه انگشتر نقره با نگینهای مختلف پیدا کردم مشت مشت میدادم نامزدم اونم ریخت تو جیبشو و رفت

تو دلم گرفتم چ پررو 😒اونا رو من پیدا کردم 

بقیشو خودم برداشتم و رفتم

چنتاشم دستم کرده بودم اما تو دستم رنگشون طلایی بود

بعد با همونا تو دستم ۵۰ تا نون خریده بودم رفتم۱۰ دیگه هم خریدم و رفتم خونه خودمون

خودت باش.          مگه خودت چشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.