2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداخیرت بده حاجتت روا

من تاحالا پای دیگ سمنو نبودم و دعانکردم

دعام کن به حاجتم بخیر برسم بارداری و تجربه کنم بچم هیچ وقت ازم جدانشه کارهمسرم به شهر مورد نظرم درست شه عزیزانم عاقبت بخیر شن خدا رو تو زندگیشون بیشتر بشناسن سرعقل بیان سلامتی براهمه امواتم و خدا رحمت کنه جاشون خوب باشه شوهرم ازنظر درک و عاطفه خوب شه بهم محبت کنه توجه کنه هرکی دشمن من و عزیزانمه سرعقل بیاره شب اول قبر خانم فاطمه زهرا دستم و بگیرن سلامتی اقاامام زمان و خانوادش و ظهورهرچه زودترشون

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

برای خونه دارشدنم  دعاکن توروخداااا  تااخرامسال  بتونم  ی کاری کنم  اگر نشه  دیگه  همه چی برام بی معنامیشه خیلی دعااام  کن  

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
واسه خوشبختی دوستامم دعا کن عزیزم❤ @دختر_darya     @سمیرا72     @zein ...

❤❤❤💋

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄