emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 عنوان بچهااااا خواهش میکنم کمکم کنید خواهش میکنم 91 بازدید | 10 پست سلام .بچها امروز نزدیکی مشکوک داشتم بعد ی ۲۰ دیقه بعدش قرص اورژانسی خوردم میشه بگید بازم ممکنه تاثیری نداشته باشه قرصه؟و سوال دومم ایا قرص اورژانسی ضرر داره؟دارم از استرس میمیرم بعد من اولین بارمه قرص اورژانسی خوردم خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️ 1398/11/23 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlight2020 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 260 تا۷۲ساعت بعدازرابطه میتونی بخوری.نه یه بارخوردی چه عوارضی؟
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 تا۷۲ساعت بعدازرابطه میتونی بخوری.نه یه بارخوردی چه عوارضی؟ یعنی بخوام اقدام کنم ممکنه باردار نشم؟ خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
طلايي٤٤ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 787 احتمال ٩٩درصد باردار نميشي.بعد از ٢٤ساعت يكي ديگه بخور.ضرر نداره خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 احتمال ٩٩درصد باردار نميشي.بعد از ٢٤ساعت يكي ديگه بخور.ضرر نداره واقعا ؟اوففف خدا خیرتون بده خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
moonlight2020 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 260 یعنی بخوام اقدام کنم ممکنه باردار نشم؟ عزیزم استرست برای چیه؟مگه نمیگی یه بارخوردی تاحالا عوارض نداره بایه باراستفاده
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 عزیزم استرست برای چیه؟مگه نمیگی یه بارخوردی تاحالا عوارض نداره بایه باراستفاده دستت دردنکنه خیالم راحت شد انشالله به هرچی ک میخای برسی خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
طلايي٤٤ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 787 واقعا ؟اوففف خدا خیرتون بده اره بابا احتمالش خيلييي ناچيزع.حالا فردا هم حتما يكي ديگه بخور خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
moonlight2020 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 260 دستت دردنکنه خیالم راحت شد انشالله به هرچی ک میخای برسی 😘😘
emilyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1865 اره بابا احتمالش خيلييي ناچيزع.حالا فردا هم حتما يكي ديگه بخور انشالله عزیزم به هرجی ک تو دلته برسی 😍از نگرانی در اومدم خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی.... برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر. پسرم دوست دارم ❤️
طلايي٤٤ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 787 انشالله عزیزم به هرجی ک تو دلته برسی 😍از نگرانی در اومدم مرسي از دعاي خوبت همچنين براي تو❤️❤️ خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن