2777
2789

سلام .بچها امروز نزدیکی مشکوک داشتم بعد ی ۲۰ دیقه بعدش قرص اورژانسی خوردم میشه بگید بازم ممکنه تاثیری نداشته باشه  قرصه؟و سوال دومم ایا قرص اورژانسی ضرر داره؟دارم از استرس میمیرم بعد من اولین بارمه قرص اورژانسی خوردم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
تا۷۲ساعت بعدازرابطه میتونی بخوری.نه یه بارخوردی چه عوارضی؟

یعنی بخوام اقدام کنم ممکنه باردار نشم؟

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال ٩٩درصد باردار نميشي.بعد از ٢٤ساعت يكي ديگه بخور.ضرر نداره

واقعا ؟اوففف خدا خیرتون بده 

عزیزم استرست برای چیه؟مگه نمیگی یه بارخوردی تاحالا عوارض نداره بایه باراستفاده

دستت دردنکنه خیالم راحت شد انشالله به هرچی ک میخای برسی 

واقعا ؟اوففف خدا خیرتون بده 

اره بابا احتمالش خيلييي ناچيزع.حالا فردا هم حتما يكي ديگه بخور

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
اره بابا احتمالش خيلييي ناچيزع.حالا فردا هم حتما يكي ديگه بخور

انشالله عزیزم به هرجی ک تو دلته برسی 😍از نگرانی در اومدم 

انشالله عزیزم به هرجی ک تو دلته برسی 😍از نگرانی در اومدم 

مرسي از دعاي خوبت همچنين براي تو❤️❤️

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن