2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 41 پست
سلام منم سه سال پيش انجام دادم زيرعضله خيلي دردداشت...ولي اگرمشهدي دكتر سنجر ودكتر دانشمند كه خانم ه ...

اتفاقا نیشابورم و راحت میتونم برم مشهد

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

سلام دوستان من مبخوام پروتز سینه کنم ، پیش دکتر حق گزار و صفایی مشاوره رفتم شنبه ام میرم پیشه دکتر هادی فر کسی با این دکتر ها عمل کرده تجربه اش رو‌به من بگه ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر آریانا و کرمانی و حدادی و چند‌تا. دیگه ام تو این سایت شنیدم که ماراشون خوبه اما دیگه اون جاها مشاوره نرفتم گفتم گیج میشم بین این ۳ دکتر میخوام انتخاب کنم دکتر صفایی دست مزد اش ۲۰ تومن بود با همه چی دکتر حق گزار ۳۱ تومن دکتر هادی فر ام هنوز نرفتم شنبه مشاوره میرم میشه کمک ام کنین راهنمایی کنید

بچه هاااااا میگم پروتز سینه با لمس کردن احساس درد داره ؟؟ من میخوام این جراحی رو انجام بدم ، حتی آزمایشا و تست کرونا هم دادم  جراحم دكتر احمدرضا نصيری هست که واقعاااا کارش عالیه از جراحیم نمیترسم فقط میخوام بدونم که بعدها دردناک نباشه ، چون به هر حال پروتز یه شی خارجی هست که وارد بدن میشه .. البته کسایی که تو مطبش بودن خیلی راضی بودن و میگفتن اصلا احساس نمیکنن که پروتز تو بدنشون هست خیلی هم خوشکل شده بود بدنشون .. شماره دکترم و میزارم اگه خواستین یه وقتی زنگ بزنید ٢٦٦٥٥٨٤٣

آره جراح پلاستیک و زیبایی من همراهش بودم صبح رفت ساعت ۴ مرخص شد شب نموند

سلام،ی سوال کسی تابحال بادکتر علی اکبر عطایی پروتز
  انجام داده لطفا اگه کسی هست نظرتونو بگید.. من میخوام این جراحی رو انجام بدم و البته دکتر عطایی رو خیلی قبول دارم . به نظرم کاراش خیلی تمیز و حرفه ای هست .. دوستان سایت دکتر عطایی رو میزارم برید ببینید نظراتون و بگید که انتخابم خوبه یا نه ؟؟؟؟؟؟  http://drataei.com/

دکتر ناظمیان دکتر فوق العاده خوبیه. خاله من پروتز سینه انجام داده پیشش خیلی راضی بود. سینه های خاله من خیلی افتاده بود الان اصلا فوق العاده عالی شده. دکتر خیلی خوبیه. 

آدرس مطبش اینه جردن، بالاتر از جهان كودک، نبش سپيدار، پلاک 59 (ساختمان مهرگان)، طبقه چهارم

بچه ها من ۵ هفته اس عمل کردم 

چون خودم می خواستم عمل کنم کسی زیاد راهنماییم نکرد 

هرکی هر سوالی داشت میتونم راهنماییش کنم 

حتی واسه خرید پروتز که گرون بهتون نندازن و دکتر خوب و دوران نقاهت و ....

بچه ها من ۵ هفته اس عمل کردم  چون خودم می خواستم عمل کنم کسی زیاد راهنماییم نکرد  هرکی ه ...

از دوره نقاهت و اینکه چه پروتزی بهتر هست توضیح میدی

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید