2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 41 پست
من کارم از ساعت 7 تا 2 بعد از ظهره و اگرچه سنگین نیست ولی بعضی روزا مجبورم خیلی راه برم . شغلم مدیر کنترل کیفیته و مرتب تو سالن تولید باید راه برم و سرکشی کنم
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون سالی جون
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
راست میگی پناه جون ؟ من هم میترسم هم نمیدونم بهم چه عنوان از شرکت مرخصی بگیرم!!!

سلام دوستان بالاخره بعد از سالها من تونستم تو نی نی سایت عضو بشم نمیدونم چرا ارور میداد و کد برام به ایمیلم ارسال نمیکرد و من هر دفعه بیخیال میشدم

و درمورد پروتز من حدود یک سال پیش انجام دادم و بسیار راضی هستم قیمتشم حدودا ۱۰ میلیون شد

البته قیمت نسبت به پزشکتون و مرکز جراحی که توش عمل میشید متغیره

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   

سلام منم سه سال پيش انجام دادم زيرعضله خيلي دردداشت...ولي اگرمشهدي دكتر سنجر ودكتر دانشمند كه خانم هست دقيق يادم نمياد ولي بپرسي ياتو اون تاپيك كه دوستمون گذاشت بري دقيق اسمشو نوشتن بچه ها...برو پيش خانم دكتر چون اولا روي عضله ميزاره دردش صفره وراحتي فرداشم ميتوني بري سركار راحت...قيمتشم فكركنم الان تو ٥/٦هست