2777
2789

خانما من تاریخ بارداریمو از روز اقدام حساب کردم الان باید هفته دوازدهم باشم اما توی سونو زده ک هفته چهارده بارداری هستم لطفا بگین ک برای همه اینجوریه و اینکه بچه طبق تاریخ اقدام بدنیا میاد یا تاریخی ک تو سونو زده

آینده به کسانی تعلق دارد ک زیبایی، رویاهایشان را باور دارند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اولین روز اخرین پریودیت حساب میکنن 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

سلام عزیزم،من خانم دکتر ملک رو انتخاب کردم برای مراقبتهای بارداری و زایمانم، ایشون واقعا با حوصله و عالی هستن، کل مدت بستریم تو بیمارستان واسه زایمان بالا سرم بود، ورزش تخصصی لگن می داد بهم، انرژی مثبت ، اصن یادم رفته بود استرس زایمان رو، خیلی راضی بودم از زایمانم با ایشون، اگه تهران میتونی زایمان کنی حتما با ایشون زایمانتو بردار ، چه سزارین ، چه طبیعی ، واقعا خدا خیرش بده، انقد عالی بود که من تجربه شیرین زایمانم رو کل عمرم مدیون ایشونم و به همه معرفیش می کنم . همه از زایمان می ترسن ولی دکتر ملک زایمان رو شیرین ترین تجربه زندگی من کرد. موبایل مطبش واسه هماهنگی مریض ها 09216601638