2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۱( بالغ و رسیده)و ۱۷

690 بازدید | 27 پست

سلام روز ۱۵ پریود ینی ۱۹ بهمن رفتم سونو دوتا فولی ک یکیش بالغ بود ۲۱ و دیگری ۱۷داشتم ....من لتروزول خورده بودم ۵ تا ۱۰ پری شبی ۲ تا ....

و شب ۱۳ و ۱۵ و ۱۷ پریودم امپول آزاد ستزیhcg زدم

ودکتر گفت شبش هم اقدام کن 

با این ۳ شب اقدام احتمال داره باردار بشم ...

ایاحتمن فولی ۲۱ ترکیده و آزاد شده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت مشکل نواشته باشه احتمالش زیاده.... من با 8تا فولیکول بالغ نشدم ک بعد فهمیدم شوهرم مشکل داره..هرررچند چن ماه قبلشم ازمایش داد و خوب بود😣😣

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
اگه آمپول زدی ترکیده چند ماه اقدامی 

تقریبا ۲ سال 

دکترا وقتمو الکی گرفتن ....کلن من تخمک گزاری نمیکردم چون نامنظم بودم باید از همون اول الدی میخوردم تا تنظیم شه پریودم 

بعدم ک دکتر لترزول داد تا فولیکولام شکر خدا بزرگ شدن

اگه شوهرت مشکل نواشته باشه احتمالش زیاده.... من با 8تا فولیکول بالغ نشدم ک بعد فهمیدم شوهرم مشکل دار ...

منم تعداد اسپرمش نه تاست که فهمیدم علت باردار نشدنم اونم هست خودم بدون دارو فولیکول ۲۲داشتم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
منم تعداد اسپرمش نه تاست که فهمیدم علت باردار نشدنم اونم هست خودم بدون دارو فولیکول ۲۲داشتم

خب پس برا شما اصل مشکل شوهرته 

واس ما من تخمک گزاری نداشتم ک الان با دارو بهتر شدم 

نمیدونم ماه اوله ک لترزول خوردم توکل به خدا