2777
2789
عنوان

طلا روسی

2885 بازدید | 17 پست

سلام کسی انداخته رنگشون میگن ثابته 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

من واسه خواهر زادم خریدم رنگش عوض شد

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداش من داشت راضی بود ازش میگفت خوبه

چیکارشون کرد بعد

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
ازش کف رفتن 

آخی من نمیخام پولمو صرف طلا کنم یعنی درواقع دارم میرم لیزر و دندونپزشکی خرج دندونام بالاس از یه طرفیم النگو دوس دارم حالا میخام از اینا بخرم برام فرق نمیکنه که کسی چی بگه برا دل خودمه شما دستشون بود قشنگ بود 

چرا نقره نمیخری

اخه نقره بعد یه مدت سیاه هزینشم زیاده برام 

من الان یه ساله النگوی نقره دارم چندروز یه بار خمیردندون میزنم بعد بادستمال میکشم روش و بعدم آبکشی عین روز اولش میشه

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
طلا روسی کجا داره من خیلی سراغ گشتم .عیارش ۹هست ؟

نمیدونم عیارشو تو اینستا بزنین بدلیجات وحید

طلا روسی کجا داره من خیلی سراغ گشتم .عیارش ۹هست ؟

عیار ۹ یعنی چی