2777
2789

سلام دوستان 

میخام ی زمینی بخرم 

ب ۳۷ متر 

بنظرتون میشه به یه کسی داد تا ساخت ساز کنه مثلا دو واحد 

یک واحدشو خودش برداره 

؟؟؟؟چون پولم فقط برای زمین هست 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍

سلام

این متراژ نمیصرفه توش ساخت و ساز بشه

ببین‌اگه میتونی جواز مغازه بگیر توش یه معازه بساز

سی و هفت متر همش میشه دیوار و راه پله

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم مطمینی پیدا کنی آره بنظرم عالیه یه خونه بامتراژ بالای 200 متر میتونی بسازی ،راه دو واحد رو هم از هم جدا کنید تا کاملا مستقل باشین

البته باز هم باید از یه وکیل وارد یا افراد وارد به ساخت و ساز بپرسی ببینی شرایط مشارکت درساخت و....چطوره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سی و هفت متر یا سیصد و هفتاد متر؟🧐

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
سلام این متراژ نمیصرفه توش ساخت و ساز بشه ببین‌اگه میتونی جواز مغازه بگیر توش یه معازه بساز سی و ...

به نظرم باید 370 باشه ها

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خودت حساب کن پول زمین چه مقدار میشه پس اگه مثلا ده تومن میشه وپول ساخت دو واحد روی هم ده تومن میشه شما چیزی طلبکار نیستی.

حالا میتونی یه مقدار بسازی خودت بعد وضعت بهتر شد تکمیل کنی بهتر از مشترک بودن هستش

کاربر مرد
بنظرم نکن این کارو ۳۷۰ متر زمین خب چه کاریه بجاش یه خونه بخر ۱۰۰ متر

بنظرم بتونه یه مقدار بسازه بعد تکمیل کنه از واحد 100 متری کوچک بهتره.چون اون بعد چند سال میتونی کاملش کنه ومستقل بشه.

کاربر مرد