2777
2789

شوهر من خدایی مرد خوبیه کارم نداره ولی چند وقت یکبار ب یه چیز کوچیک گیر میده و یه دعوای حسابی میکنیم.مثلا چندوقت پیش سیمکارتمو عوض کردم وقتی ک نبود واتساپ خط جدیدمو نصب کردم وااای غوغا کرد ک چرا قبلش ب من نگفتی و نصب کردی.یا دیشب باهام دعوای مفصل کرده بخاطر اینکه من رفتم تو اینستا به پیج یه ارایشگر درخواست دادم.قبلا بهم گفته بود ک این ارایشگره ادم خوبی نیست و میدونه با کیا در ارتباطه و منم میدونم ک همینطوره.حالا میگه چرا باید میرفتی تو پیج ادمی ک من بهت گفته بودم خوب نیست.قهر کرده😭😭واقعا نمیدونم چجوری رفتار کنم دیگه

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی

😒😒😒

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک حساسیت هاشونو  درک   و مراعات کنید ، کافی بنظرم

مخصوصا نکاتی  ک از قبل ( منطقی و آروم )  بیان میکنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

واقعا نميدوني؟خب بحرفش کن وقتي خودت ميگي مردخوبيه پس ارزششو داره

نميفهمم چراانقد همه چيو سخت ميکنين؟😐

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

😐😐😐😐😐😐

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!