2777
2789

من خیلی اعتقاد دارم هر وقت از چیری نگران و ناراحتم نامه می‌نویسم بعد به آرامش می‌رسم و آروم میشم و همه چی درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جواب گرفتم

اتفاقا چند روز پیش از لای قرآن آوردمشون بیرون دیدم به خیلی هاش رسیدم. ولی فرشته ثروت بهم خونه نداد😳

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

من به فرشته صلح و اشتی نامه نوشتم شوهرم با مامانم قهره دوروزه دلم میخواد اشتی کنن الان نامه نوشتم کجا باید بزارم چیکار کنم؟بچها دعا کنید به خواستم برسم دوروزه از غذا افتادم همش گریه میکنم حالم بده

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
من به فرشته صلح و اشتی نامه نوشتم شوهرم با مامانم قهره دوروزه دلم میخواد اشتی کنن الان نامه نوشتم کج ...

هم میشه آتیش بزنی که تو فرهنگ هند میگن آتیش منبع انرژیه

یا بندازی تو آب روان

من گذاشتم لای قرآن

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
هم میشه آتیش بزنی که تو فرهنگ هند میگن آتیش منبع انرژیه یا بندازی تو آب روان من گذاشتم لای قرآن

فککنم لای قران بهتر باشه اخه تو برگه اسم خدا اومده چجوری اتیش بزنم

هم میشه آتیش بزنی که تو فرهنگ هند میگن آتیش منبع انرژیه یا بندازی تو آب روان من گذاشتم لای قرآن

بعداز چندوقت به خواستت رسیدی؟خیلی طول میکشه 

تا به خواستت برسی هرروز مینوشتی یا فقط یبار نوشتی؟

چقد جالب چ فرشته هایی وجود داره؟ منم میخوام ب فرشته ثروت پیام بدم یکار خوب پیدا کنم هم خودم هم شوهرم ...

تو گوگل سرچ کن خیلی فرشته هست فرشته عشق و محبت فرشته ازدواج.ثروت و ...

اگه بزنی تو گوگل طریقه نوشتن نامه به فرشته اولین سایتو باز کنی یاد داده. بخون هر سوالی داشتی در خدمت ...

به نظرتون برای اشتی و اینکه طرف بدون شرط و شروط بیاد طرفت چطور باید نوشت ؟ به فرشته درون بنویسم ؟