2777
2789
عنوان

کهیر روی صورت پسر 5 ماهه

134 بازدید | 8 پست

سلام دوستان صورت پسرم دقیقا یک هفته است مداوم کهیر میزنه روزی یک بار

دکتر بردم گفت ممکنه حساسیت باشه و شربت سیتریزین داد شربت رو میدم خوب میشه اما باز فرداش میزنه. پسرم شیر خشک میخوره

علت کهیر چی میتونخ باشه کسی درمانی سراغ داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو بالشتی شون رو جنسش رو عوض کردید؟ یا ماده ی شوینده رو ؟ صورتشون معمولا به سمت چپ میخوابه؟ اینجور که میگید مشخصه داره به چیزی مالیده میشه و اون ایجاد حساسیت میکنه ، حالا یا شاید مثلا جنس لباس خودتون موقع شیر دادن ، اینها رو هم بررسی کنید ، چون کهیر فقط یه نقطه رو ،البته معمولا ، درگیر نمیکنه

سلام😊 
رو بالشتی شون رو جنسش رو عوض کردید؟ یا ماده ی شوینده رو ؟ صورتشون معمولا به سمت چپ میخوابه؟ اینجور ک ...

رو بالشتی رو نه ولی اول قرمز میشه بعد مدام به بالش میزنه صورتشو تا کهیر میزنه کهیراشم انگار جایی میسوزه تاول میزنه اون شکلیه

رو بالشتی رو نه ولی اول قرمز میشه بعد مدام به بالش میزنه صورتشو تا کهیر میزنه کهیراشم انگار جایی میس ...

عزیزم یه امتحان کنید فکر کنم تا نود درصد انشالله حل بشه ، یه پارچه ی نخی خالص بگید برای نوزاد میخواهید بگیرید و روی بالشت بکشید و حالا پتو دارن یا هرچیزی که هست اون رو هم با همین جنس ملحفه کنید ، ماده شوینده ی لباس و روبالشتیشون هم فقط پودر صابون باشه ،انشالله برطرف بشه

سلام😊