یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رو بالشتی شون رو جنسش رو عوض کردید؟ یا ماده ی شوینده رو ؟ صورتشون معمولا به سمت چپ میخوابه؟ اینجور که میگید مشخصه داره به چیزی مالیده میشه و اون ایجاد حساسیت میکنه ، حالا یا شاید مثلا جنس لباس خودتون موقع شیر دادن ، اینها رو هم بررسی کنید ، چون کهیر فقط یه نقطه رو ،البته معمولا ، درگیر نمیکنه
رو بالشتی رو نه ولی اول قرمز میشه بعد مدام به بالش میزنه صورتشو تا کهیر میزنه کهیراشم انگار جایی میس ...
عزیزم یه امتحان کنید فکر کنم تا نود درصد انشالله حل بشه ، یه پارچه ی نخی خالص بگید برای نوزاد میخواهید بگیرید و روی بالشت بکشید و حالا پتو دارن یا هرچیزی که هست اون رو هم با همین جنس ملحفه کنید ، ماده شوینده ی لباس و روبالشتیشون هم فقط پودر صابون باشه ،انشالله برطرف بشه