2777
2789
عنوان

دیشب ی چیزی تو نی نی سایت دیدم تا صبح خابم نبرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4796 بازدید | 134 پست
سنگ قبر کی ؟؟

می می ناز😢میگن دخترش بعد از چن وقت اومده گذاشته 

و گفته ک مادرش فوت کرده

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیشو میشناسم می می نار

شماازکجا میدونید فوت شده

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
میشه تاپیکشوبگین منم بخونم آخه کنجکاوشدم😢😢😢

@مسعود_143

اگ درست نوشته باشمش

ایشون ی تاپیک ب اسم سلام داره برید توش اونجا دوتا کاربری ک 10 سال پیش فوت کردن گذاشته

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

اره منم بار اول که دیدم مثل تو بودم.یهفته حال و حوصله نداشتم.کلی هم گریه کردم براشون

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
می می ناز😢میگن دخترش بعد از چن وقت اومده گذاشته  و گفته ک مادرش فوت کرده

شوهرش زن گرفته😔 خودش اخرین بار گفت میرم برا بستری شدن  ولی رمز عبورمو میدم به زن بردارم تا بهتون خبر بده😢

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
چرا فوت شدن ؟ سنشون بالا بوده؟

آره متولد 55 میگن دخترش چند وقت بعد اومده تاپیک زده و عکس سنگ قبرش رو گذاشته سرطان داشته بیچاره