2777
2789

مجدد هست؟؟من تقریبا یک ماه پیش باقرص سقط کردم دیروز دوتا لونژیل خوردم ولی هنو پری نشدم ینی دوباره باردارم؟؟؟؟خیلی نگرانم 😔☹️😫

امروز بیبی چک بگیرم امکان داره بخاطر سقط مثبت کاذب بزنه؟چون یکماه پیش بارداربودم یا نه؟؟

بخاطر هورموناته هنوز سطحش پایین نیومده زمان میبره تا منظم بشه بین دو تا شش ماه طول میکشه تا بدنت نرمال بشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد سقط سونو دادی ببینی بقایا کامل دفع شدن یا نه؟

یه ماه تا ۴۰ روز طول میکشه تا بقایا دفع بشه فک کنم‌باردار باشی...بعدم‌بخاطر اون قرصا هورمونات ریخته به هم....سه ماه حداقل درست و حسابی جلوگیری کن تو این سه ماهم اورژانسی نخور بعد اقدام کن 

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
بخاطر هورموناته هنوز سطحش پایین نیومده زمان میبره تا منظم بشه بین دو تا شش ماه طول میکشه تا بدن ...

میترسم دوباره باردار باشم تازه میخواستم برم iudبزارم 🤦🏻‍♀️

ینی بخاطر هورمونامه که هنو پری نشدم؟؟پنج روز از تاریخش گذشته😔🤦🏻‍♀️

میترسم دوباره باردار باشم تازه میخواستم برم iudبزارم 🤦🏻‍♀️ ینی بخاطر هورمونامه که هنو پری نشدم؟؟پ ...

آره عزیزم خیالت راحت

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

عزیزم لونژیل رو مثل نقل و نبات نخور.. سالی دوبار میتونی مصرف کنی. کلی هورموناتو،پریودتو  ، بهم میریزه. من ک خوردم تا ۶ ماه بهم ریخت. پریودامم ۲۵ روزه شد

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من ابان سقط شد  اردیبهشت سال بعد باردارشدم

بسلامتی‌ ...یعنی تا اردیبهشت جلوگیری داشتی؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یکی دو هفته بعد از لونژیل پریود میشی

بعد سقط سونو دادی ببینی بقایا کامل دفع شدن یا نه؟ یه ماه تا ۴۰ روز طول میکشه تا بقایا دفع بشه فک کن ...

اره رفتم سونو گفت دوتا لخته کوچیک مونده خودش دفع میشه نیاز به قرص نیس 

ولی الان پنج روزه که از تاریخ پریم گذشته براهمون استرس گرفتم میخواستم تاiudبزارم که اینجوری شد 

بعد خوردن فرصتی اورژانسی درحد چند قطره فقط خونریزی داشتم ولی حس بدی دارم که نکنه باردارباشم 😔🤦🏻‍♀️

منم یه هفته پیش سقط داشتم ، خونریزیم لنقد کم بود در حد پریود، فقط دوتا لخته اندازه ۴ انگشت ازم دفع شد ، رفتم سونو گفت کامل دفع شده، برام عجیب بود، چون سقط قبلیم بی حد خونریزی و دفع لخته داشتم