2777
2789
عنوان

استرس دارم تورو خدا بگین چکار کنم

1072 بازدید | 28 پست

من چند ساله بدون دلیل استرس شدید میگیرم و میفتم رو استفراغ قرص مصرف میکردم خوب شدم ولی چند ماهه ترکشون کردم باز اومده سراغم دائم حالت تهوع دارم همه فکر میکنن من لوس بازی درمیارم ولی هیچکس نمیدونه چقدر حالم داغونه دلم نمیخواد برم سمت قرص خسته شدم خیلی خوشحال بودم قرصامو ترک کردم یه دختر دارم دلم میخواد پسر هم داشته باشم ولی اوضاعذخیلی خرابه و اگه دارو مصرف کنم نمیتونم باردارشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ب بارداری فکر میکنی استرس میگیری

نه ب هیچی فکر نمیکنم اصلا دلیل استرسمو نمیدونم تا داروهامو ترک میکنم اینجوری میشم تا یه مریضی پیش میاد برام  همش میگم نکنه سرطان بگیرم نکنه این اتفاق بیفته وای حالم خیلی بده

قطره اسطوخودوس از داروخانه بگیر.هر سه وعده پنج قطره تو اب بریز و بخور.استرست رو از بین می بره گیاهی هست .بزن از اینترنت بخون.در مورد جنس بچه هم سه ماه قبل از بارداری باید تعیین جنسیت بری و دکتر کمکت میکنه که بچه ات پسر باشه.ببشتر دکتر زنان و زایمان تعیین جنسیت می کنند.البته قبل از بارداری باید بری

اگه خدارو همیشه کنار خودت بدونی و موقع استرس اونو صدا بزنی خوب میشی شک نکن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
قطره اسطوخودوس از داروخانه بگیر.هر سه وعده پنج قطره تو اب بریز و بخور.استرست رو از بین می بره گیاهی ...

کسی مصرف کرده ؟آخه من خیلی وضعم افتضاحه میگم ک معذرت میخوام از شدت استرس استفراغ میکنم

خیلی صداش میزنم ولی سالهاست درگیرم

خیلی هامون صداش میکنیم ولی بهش اعتماد نداریم برا همینه جواب نمیگیریم

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
نه ب هیچی فکر نمیکنم اصلا دلیل استرسمو نمیدونم تا داروهامو ترک میکنم اینجوری میشم تا یه مریضی پیش می ...

اروم باش و یه حقیقتی رو با تمام وجودت درک کن و اون حقیقت محض اینه : کسی هست که بدون خواست و اراده ش برگی از درخت نمیفته و اون واقعا دوستت داره و قدرتمند ترینه. همممممه چیز رو بسپار بهش و تو یک کلام بگو خدایا توکل برخودت هرچیزی خوب و بد( از نظر من) برام پیش بیاری با تمام وجود میپذیرم و دعا میکنم خوبترینها رو برام پیش بیاری خدای بزرگ من.بزرگترین.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸